search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:26
MENU CLOSE

Μαξίμου: Ετοιμάζουν «νέα επίθεση φιλίας» στο ΠΑΣΟΚ – Οι κινήσεις Μητσοτάκη 

25.10.2022 06:30
mitsotakis_androulakis_new

Η εξεταστική για την υπόθεση της παρακολούθησης τελείωσε. Το κάθε κόμμα έδωσε το πόρισμα του στην δημοσιότητα και η κυβέρνηση περιφρόνησε τις διαδικασίες της Βουλής. 

Με το τέλος των εργασιών της Βουλής, υπάρχουν «γαλάζιες» φωνές που πιστεύουν ότι ένας κύκλος τελείωσε και πως είναι ευκαιρία για τη Νέα Δημοκρατία να επιχειρηθεί μία νέα «επίθεση φιλίας» προς το ΠΑΣΟΚ. 

Δεν πρέπει να θεωρείται τυχαίο το γεγονός ότι η κριτική – επίθεση των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ προς το ΠΑΣΟΚ και τον Νίκο Ανδρουλάκη έχει μειωθεί αισθητά, ενώ οι συγκρούσεις σε πολιτικό επίπεδο δεν είναι τόσο έντονες. 

Συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη που λένε για «νέες γέφυρες» προς τον Νίκο Ανδρουλάκη δε θεωρούν ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να ενδώσει ή να καλλιεργηθεί μία σχέση, αλλά κρίνουν πως έτσι μπορεί να αποκτηθεί ξανά η επαφή με το Κέντρο. 

Τα νέα δεδομένα των δημοσκοπήσεων θέλουν τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να μην θέλουν συνεργασία με τη ΝΔ και μάλιστα να καταλογίζουν ευθύνες στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις Υποκλοπές, την Ακρίβεια και τα Ελληνοτουρκικά. Αυτό το έχουν καταλάβει πολύ καλά στο Μέγαρο Μαξίμου γι’ αυτό θεωρούν ότι το κόμμα «πρέπει να επικοινωνήσει» ξανά με αυτούς τους ψηφοφόρους. 

Η τακτική του Κυριάκου Μητσοτάκη θα φανεί τις επόμενες μέρες πιο καθαρά. Το σίγουρο είναι ότι και ο ίδιος έχει αγχωθεί για την… χαλαρή ψήφο της πρώτης κάλπης γι’ αυτό και επιμένει στο Κεντρώο του προφίλ την ώρα που κορυφαίοι Υπουργοί της κυβέρνησης προσπαθούν να επαναπατρίσουν ψηφοφόρους από τα Δεξιά της ΝΔ καθώς παρατηρείται διαρροή. 

Διαβάστε επίσης:

Φώφη Γεννηματά: Το συγκινητικό βίντεο του Μανώλη Χριστοδουλάκη για την επέτειο του θανάτου της

Η «χρυσή πεντάδα» του Νίκου Ανδρουλάκη

Δεν αλλάζει η ημερομηνία των εκλογών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:25