search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 17:30
MENU CLOSE

Τροχαίο στην Ημαθία: Παρουσιάστηκε στις αρχές ο οδηγός που σκότωσε και εγκατέλειψε την 15χρονη

25.10.2022 11:59
troxaioimathia

Παρουσιάστηκε στις αρχές ο οδηγός, που παρέσυρε και σκότωσε μια 15χρονη με το αυτοκίνητό του στην Παλαιόχωρα Ημαθίας και τραυμάτισε σοβαρά τη μητέρα και την αδερφή της κοπέλας.

Ο οδηγός που μετά το τροχαίο εγκατέλειψε την γυναίκα με τις δύο κόρες της στον δρόμο, εμφανίστηκε με τον δικηγόρο του, λίγο πριν τις 10 το πρωί στην Αστυνομία και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των Αρχών.

Ακόμη προσκόμισε και όλα τα έγγραφα για την νόμιμη κυκλοφορία του οχήματός του.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει το thestival.gr αποχώρησε από το τμήμα καθώς έχει παρέλθει το αυτόφωρο.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται οτι ο οδηγός του οχήματος είχε ταυτοποιηθεί από την αστυνομία. Πρόκειται για 28χρονο κάτοικο της περιοχής, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία  απο αμέλεια, εγκατάλειψη και πρόκληση σωματικών βλαβών

Όταν ο Εισαγγελέας παραλάβει ολο το υλικό της προανάκρισης (τεχνική πραγματογνωμοσύνη, ιατροδικαστική εξέταση, έκθεση της τροχαίας κλπ) θα ακολουθηθεί η περαιτέρω διαδικασία.

Το τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ Παρασκευής (21/10) στην Παλαιοχώρα Ημαθίας, όταν ΙΧ αυτοκίνητο, κινούμενο με μεγάλη ταχύτητα, παρέσυρε τρεις πεζούς, μία μητέρα μαζί με τα δύο παιδιά της.

Ένα 15χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του από το δυστύχημα ενώ τραυματίστηκαν η 12χρονη αδελφή της και η 37χρονη μητέρα τους.

Ο οδηγός εγκατέλειψε τα θύματα.

Η 12χρονη αδερφή του κοριτσιού μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο. Η μητέρα τους εξακολουθεί να νοσηλέυεται με βαριά τραύματα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 17:30