search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 00:25
MENU CLOSE

Επίθεση με οξύ στην Κρήτη: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε η 38χρονη (Videos)

26.10.2022 08:37
38xroni_vitrioli_new

Ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου οδηγήθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (26/10) η 38χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος του εν διαστάσει συζύγου της.

Η 38χρονη, η οποία παρουσιάστηκε χθες στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο.

«Είχαμε μια ομαλή μετάβαση στο αστυνομικό τμήμα. Η διαδικασία έγινε με όλα τα νόμιμα μέσα και όπως έπρεπε. Από εκεί και πέρα αναμένουμε σήμερα να πάρουμε σήμερα μια προθεσμία. Είχαμε μια επικοινωνία με τη φερόμενη ως δράστιδα. Είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ. Δεν είναι απλό αυτό που έχει περάσει», δήλωσε στο flashnews.gr ο ένας εκ των δυο συνηγόρων της 38χρονης, ο Μανώλης Δρακωνάκης.

Την Τρίτη (25/10), κατά την παράδοση της 38χρονης στο αστυνομικό τμήμα, ο συνήγορος της 38χρονης Απόστολος Λύτρας ανέφερε ότι η παράδοση της 38χρονης είχε προγραμματιστεί και είχαν ενημερωθεί οι αρχές.

Ο γνωστός κικηγόρος ανέφερε ότι η 38χρονη ισχυρίζεται ότι επρόκειτο για μια μικρή ποσότητα υγρού, το οποίο πάντως όπως τόνισε δεν ήταν βιτριόλι, αλλά καθαριστικό.

«Το μόνο που μου έχει μεταφέρει είναι ότι έχουν ακουστεί αρκετά πράγματα τα οποία δεν στέκουν με την πραγματικότητα. Το συγκεκριμένο υγρό, από αυτά που μας είπε, είναι ελάχιστης ποσότητας και είναι καθαριστικό. Ουσιαστικά καμία σχέση με βιτριόλι που έχει ακουστεί» ανέφερε ο κ. Λύτρας, ο οποίος στις δηλώσεις του πρόσθεσε ότι πρόκειται για «μία κακοποιημένη γυναίκα, από τα λεγόμενά της. Έχει δεχθεί αρκετές φορές ξυλοδαρμούς από τον σύζυγό της και μάλιστα την ημέρα που υπήρχε το ραντεβού στο ξενοδοχείο, δεν θέλω ακόμα να το πω θα το αναφέρει η ίδια, έγινε κάτι πάρα πολύ σοβαρό».

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Ηλιοφάνεια, ζέστη και ομίχλη σήμερα – Η πρόγνωση για το τριήμερο (video)

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τετάρτη 26 Οκτωβρίου

Σε δημόσια διαβούλευση το πρόγραμμα Εξοικονομώ – Ανακαινίζω

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 00:22