search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 21:32
MENU CLOSE

Σοκ στον Βόλο: Πέθανε βρέφος 1,5 έτους από σηψαιμία – Σε κρίσιμη κατάσταση το δίδυμο αδελφάκι του

27.10.2022 19:46
vrefos_oros_new

Θλίψη στην τοπική κοινωνία στο Βόλο έχει προκαλέσει ο θάνατος ενός μωρού 1,5 έτους που μεταφέρθηκε το μεσημέρι στο Νοσοκομείο του Βόλου με υψηλό πυρετό και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα από σηψαιμία που του προκάλεσε πολυοργανική ανεπάρκεια.

«Το παιδί είχε πέντε ημέρες πυρετό όπως ενημερωθήκαμε. Κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν και ό,τι συνέβη είναι αξεπέραστο. Δεν είχε σφυγμό και η κλινικη του εικόνα μάς έδειξε βαριά σηψαιμία» δήλωσαν στα gegonota γιατροί.

«Οι εξετάσεις θα μας δείξουν το μικρόβιο και ακόμα δεν μπορούμε να πούμε τίποτα», τόνισαν ακόμη.

Όπως εξήγησαν, το μικρόβιο έκανε εντοπισμένη λοίμωξη η οποία επεκτάθηκε και προσέβαλε ζωτικά όργανα.

Όπως έγινε γνωστό, το παιδί είχε υψηλό πυρετό όπως και το δίδυμο αδελφάκι του, αλλά κανένα από τα δύο δεν είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό.

Το παιδί, που «έφυγε» στην ανάψηψη, μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο συνοδευόμενο και από την παιδίατρο που το παρακολουθούσε, η οποία νωρίτερα όταν το εξέτασε στο ιατρείο της όπου το μετέφερε η μητέρα του έκανε ΚΑΡΠΑ. Οι γιατροί αποφάσισαν αμέσως να διασωληνωθεί. Κατέβαλαν προσπάθειες να το κρατήσουν στη ζωή, αλλά το παιδί δεν ανάκρουσε  σφυγμό και τελικά κατέληξε.

Τραγική φιγούρα η μητέρα, δεν μπορούσε να πιστέψει την απώλεια του ενός εκ των δυο παιδιών της και κλήθηκε ψυχολόγος για υποστήριξη. Ο πατέρας έδωσε κατάθεση στην αστυνομία.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα ηλικίας άνω των 40 ετών είχε κάνει συστηματικές προσπάθειες για να αποκτήσει παιδί.

Διαβάστε επίσης:

Παλαιό Φάληρο: Βίντεο-ντοκουμέντο από την απόπειρα του δράστη να επιτεθεί και σε άλλη γυναίκα

Γιώργος Τράγκας: Ερευνάται για αδήλωτα 30 εκατ. ευρώ και 12 αναληθή «πόθεν έσχες» η σύζυγός του Μαρία Καρρά

Θεσσαλονίκη: 24χρονη πήδηξε στο κενό από το μπαλκόνι της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 21:31