search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 05:42
MENU CLOSE

Παραγουάη: Τρόμος στον αέρα – Ρύγχος αεροπλάνου διαλύθηκε εν μέσω καταιγίδας (Videos)

27.10.2022 22:53
aeroplano_new

Αναγκαστική προσγείωση πραγματοποίησε ο κυβερνήτης του αεροσκάφους της LATAM Airlines, καθώς διαπίστωσε πως διαλυόταν το ρύγχος του.

Το Airbus A320 που ανήκει στη θυγατρική της προαναφερθείσας αεροπορικής εταιρείας στην Παραγουάη (LATAM Airlines Paraguay) συνάντησε ακραίες καιρικές συνθήκες, αργά το βράδυ της Τετάρτης, ενώ πετούσε από την Ασουνσιόν με προορισμό το Σαντιάγο της Χιλής.

Σε βίντεο που δημοσιοποιήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταγράφονται οι στιγμές τρόμου για τους επιβάτες, καθώς το αεροπλάνο τραντάζεται και αστραπές διακρίνονται από τα παράθυρα.

Το αεροπλάνο επέστρεψε στην πρωτεύουσα της Παραγουάης και προσγειώθηκε με ασφάλεια, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί μεταξύ των επιβατών και των μελών του πληρώματος. Ωστόσο, οι εικόνες από το διαλυμένο ρύγχος και τις ρωγμές στο τζάμι του πιλοτηρίου σοκάρουν.

Ο επικεφαλής της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας της Παραγουάης (DINAC) δήλωσε ότι το αεροσκάφος βρέθηκε αντιμέτωπο με «πρωτόγνωρη καταιγίδα».

Από την πλευρά της, η αεροπορική εταιρεία υπογράμμισε ότι «οι επιβάτες και τα μέλη του πληρώματος είναι καλά» και ότι το Airbus A320 υποχρεώθηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση γύρω στις 23:00 (τοπική ώρα) εξαιτίας «ακραίων καιρικών συνθηκών».

Διαβάστε επίσης:

Ρώσος συνταγματάρχης: Πρόβα «αφανισμού» ΗΠΑ και Βρετανίας η άσκηση πυρηνικών δυνάμεων

Κεραυνοί Πούτιν κατά Δύσης: Παίζει ένα επικίνδυνο, αιματηρό και βρόμικο παιχνίδι (Video)

Halloween: Από πού προέρχεται η γιορτή που «δεν είχαμε και στο χωριό μας»;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32