search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 23:57
MENU CLOSE

Λασίθι: Συγκλονιστικές εικόνες από την επιχείρηση εντοπισμού της γυναίκας που καταπλακώθηκε από βράχο (Photos-Video)

30.10.2022 11:08
Μεγάλη φωτιά σε φανοποιείο στο Περιστέρι - Καίγονται αυτοκίνητα - Media

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η ασύλληπτη τραγωδία, με μια νεκρή γυναίκα, που σημειώθηκε στο Λασίθι της Κρήτης και συγκεκριμένα στην περιοχή Αγία Φωτιά της Ιεράπετρας

Συγκεκριμένα, ένα κομμάτι βράχου αποκολλήθηκε και κατατρακυλώντας καταπλάκωσε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα στην πλαγιά της Αγίας Φωτιάς Λασιθίου στην Ιεράπετρα με αποτέλεσμα να καταρρεύσει το κτήριο και να καταπλακώσει την 45χρονη γυναίκα η οποία ανασύρθηκε νεκρή.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες πυροσβεστικής και εθελοντών που κράτησαν τέσσερις ώρες, η 45χρονη γυναίκα βρέθηκε γύρω στις 4 τα ξημερώματα χωρίς τις αισθήσεις της. Εντοπίστηκε «θαμμένη» δίπλα από το κρεβάτι στο οποίο κοιμόταν, μέσα σε όγκους μπετόν και βράχων.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Τσικαλάκη, Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης:

Δείτε εικόνες από το σημείο που έγινε η κατολίσθηση στο Λασίθι της Κρήτης έτσι όπως δημοσιεύτηκαν στην τοπική ιστοσελίδα radiolasithi:

Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: Αιματηρό επεισόδιο με μαχαίρωμα σε πάρκινγκ νυχτερινού κέντρου

Τραγωδία στη Σάμο: Νέκροι έπειτα από φωτιά στο σπίτι τους δυο ηλικιωμένοι

Επίθεση με μαχαίρι σε επιχειρηματία: Ντοκουμέντο από τη συμπλοκή του Γιάννη Μάρκου με τον 25χρονο στην καντίνα πριν δεχθεί τις μαχαιριές (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 23:54