search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:51
MENU CLOSE

«Πινγκ-πονγκ» ανακοινώσεων ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Πάτση

30.10.2022 13:20
PATSIS-124141-NEW

«Η εφημερίδα του κ. Βαξεβάνη, από Κυριακή σε Κυριακή, κατρακυλά όλο και περισσότρο στον κατήφορο της ψευδολογίας και της καταρράκωσης της δημοσιογραφικής δεοντολογίας» αναφέρεται σε ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, κατά το οποίο ο κ. Πάτσης έχει αιτηθεί και έχει υπαχθεί σε ρύθμιση αναδιάρθρωσης οφειλών για σχεδόν 700 χιλ. ευρώ σε ΕΦΚΑ και δικαστικούς επιμελητές.

«Επιδίδεται σε μια απροκάλυπτα ασύδοτη κατασκευή ψευδών ειδήσεων, με εμμονικό και ψυχαναγκαστικό μένος εναντίον του Πρωθυπουργού. Σήμερα σειρά έχει ο κατά φαντασίαν λογογράφος του Πρωθυπουργού.

Πρωτοσέλιδο και παρουσίαση teaser ως δεδομένο, ενώ στο ίδιο το άρθρο αναφέρεται ρητά ότι δεν γνωρίζουν αν είναι πράγματι λογογράφος» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολούθησε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το ίδιο δημοσίευμα. «Οι αποκαλύψεις για τον κ. Πάτση συνεχίζονται για ακόμη μία ημέρα», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην ανακοίνωσή του.

«Εκτός από “γαλάζια ακρίδα” των απευθείας αναθέσεων 1 εκ. ευρώ από τον κ. Πιερρακάκη μέσω ΕΛΤΑ. Εκτός από κοράκι του τραπεζικού συστήματος που αγόρασε κόκκινα δάνεια 62 εκ. ευρώ με μόλις 4,3 εκ. για να πλουτίζει πάνω στο οικονομικό δράμα χιλιάδων ανθρώπων. Ο κ. Πάτσης είναι κι ένας κοινός μπαταχτσής», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Προσθέτει ότι «ο άνθρωπος δηλαδή που χρηματοδοτήθηκε με 4,3 εκ. ευρώ για να θησαυρίζει από κόκκινα δάνεια 62 εκ. που αγόρασε κοψοχρονιά, που δημιουργούσε την μια οφσορ μετά την άλλη για χρόνια, δεν είχε δήθεν για να πληρώσει τον ΕΦΚΑ».

«Αυτός όμως μπορεί να είναι κι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο τον επέλεξε ο κ. Μητσοτάκης ως υποψήφιο βουλευτή το 2019», σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση, προσθέτοντας ότι «σε κόμμα που χρωστάει 392 εκ. ευρώ και ουδέποτε πρόκειται να αποπληρώσει, όπως η ΝΔ, οι Πάτσηδες είναι ο κανόνας».

Διαβάστε επίσης:

Άδωνις Γεωργιάδης για το Καλάθι του Νοικοκυριού: «Θα συγκρίνουμε τις τιμές με αυτές πριν από την ανακοίνωση του μέτρου»

ΚΚΕ: Κρατικό δόγμα το: «Ουδείς εξαιρείται των παρακολουθήσεων»

ΣΥΡΙΖΑ: Η διαγραφή μέλους που επικοινωνούσε με τη 12χρονη και το «πινγκ-πονγκ» με το Υ.ΠΡΟ.ΠΟ. (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:47