search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 07:45
MENU CLOSE

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Κανένας παρουσιαστής δεν φέρνει το κοινό, αν έχεις περιεχόμενο θα σε δουν» (Video)

30.10.2022 13:42
Βαρύ πένθος για τον Στέφανο Κωνσταντινίδη (Video) - Media

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μίλησε στο Open Weekend για την συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου, την Φαίη Σκορδά, τον Νίκο Μουτσινά, ενώ εξέφρασε την άποψή του ότι όποιος βγαίνει στην πρωινή ζώνη και λέει ότι οδηγεί την επικαιρότητα κοροϊδεύει τους τηλεθεατές.

«Η φετινή χρονιά νομίζω ότι έδειξε περίτρανα ότι κανένας παρουσιαστής, αν δεν πάρει όλη την ομάδα του σε μία μεταγραφή – μετακόμιση και πάρει δύο άτομα και τη δική του φιγούρα, δεν φέρνει το κοινό. Το κοινό ακολουθεί το περιεχόμενο κι αν έχεις περιεχόμενο θα σε δει, αρκεί να έχεις ένα μη κακό παρουσιαστή.

Δηλαδή όταν εγώ είδα την Φαίη Σκορδά να κάνει τη δήλωση ότι φεύγω γιατί θέλω να κάνω μια εκπομπή χαρούμενη κι είδαμε μετά στην εκπομπή της να αγγίζει τα θέματα της επικαιρότητας, εκεί λίγο σου κλωτσάει. Λες έχω πει άλλα στο κοινό» δήλωσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Η εκπομπή που δεν είχε αντίπαλο το βράδυ του Σαββάτου

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Σε ποιο κανάλι θα μεταδοθεί το μεγάλο ντέρμπι

Οι τίτλοι από τα Πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων εφημερίδων (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 07:44