search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 13:02
MENU CLOSE

Τέρενς Κουίκ: «Δε χάρηκα κανένα από τα τρία μου παιδιά γιατί είχα παντρευτεί τη δουλειά μου» (Video)

31.10.2022 09:01
terens-koyik-new

Για τα χρόνια του στη δημοσιογραφία μίλησε ο Τέρενς Κουίκ, ενώ αναφερόμενος στα τρία του παιδιά παραδέχτηκε ότι δεν ήταν όσο κοντά τους θα έπρεπε στο μεγάλωμά τους.

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω, ο δημοσιογράφος παραδέχτηκε ότι γιατί είχε παντρευτεί την δημοσιογραφία και την δουλειά μου καθώς όπως επισημαίνει «είχε παντρευτεί τη δημοσιογραφία και τη δουλειά του».

Όσον αφορά στο πέρασμά του από την πολιτική, ο Τέρενς Κουίκ δήλωσε ότι όταν πια μπήκε σε αυτόν τον χώρο κατάλαβε ότι ως δημοσιογράφος είχε αδικήσει άθελά του πολλές φορές πολιτικούς.

«Η δημοσιογραφία είναι σαν το ποδήλατο, δεν φεύγει. Αυτό είναι ένα το κρατούμενο. Το δεύτερο είναι ότι εάν πιστεύεις στις αρχές της δημοσιογραφίας δεν σε χαλάει η πολιτική απεναντίας, αν τη ζεις από μέσα, σου γίνεται μάθημα το πως θα γίνεις καλύτερος στην άσκηση των καθηκόντων σου. Οφείλω να πω ότι μέσα από την πολιτική πολλές φορές έπιασα τον εαυτό μου να λέει ότι έχει αδικήσει πολιτικούς κάνοντας κριτική γιατί αλλιώς τα βλέπεις τα πράγματα απ’ έξω και αλλιώς από μέσα» είπε, ενώ αναφερόμενος στα τρία του παιδιά επισήμανε:

«Με πληγώνεις διότι έχω τρία παιδιά και δεν χάρηκα κανένα από τα τρία στο μεγάλωμα τους. Είχαν όμως δύο θαυμάσιες μητέρες, την Ιωάννα και την Μαρίνα γιατί είχα παντρευτεί την δημοσιογραφία και την δουλειά μου. Και για αυτό πολλές φορές, όταν κατηγορούσα έναν πολιτικό, σκεφτόμουν μετά τη ζημιά έκανα στα παιδιά του και στην γυναίκα του».

Στη συνέχεια ακολούθησε ένα σύντομο απόσπασμα όπου μίλησαν τα δύο του παιδιά με λόγια γλυκιά για τον πατέρα τους. Από το βίντεο όμως απουσίαζε ο τρίτος γιος του δημοσιογράφου, ο Ρίτσαρντ.

«Ο Ρίτσαρντ είναι το παιδί αυτό για το οποίο ίσως έχω και τις μεγαλύτερες ενοχές» είπε ο Τέρενς Κουίκ, μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή του.

Διαβάστε επίσης:

Google Doodle: H Google γιορτάζει το Halloween με ένα «τρομακτικό» παιχνίδι

«Μαύρο Ρόδο»: Ο Βίκος στήνει ενέδρα στον Θέμη

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Κανένας παρουσιαστής δεν φέρνει το κοινό, αν έχεις περιεχόμενο θα σε δουν» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 12:56