search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:53
MENU CLOSE

Βαρυμπόμπη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονική επίθεση στον Γιάννη Μάρκου- Πώς διέφυγαν οι δράστες

31.10.2022 21:30
varimpompi- epithesi – new

Εξακολουθεί να σοκάρει η επίθεση με 15 μαχαιριές στον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου στη Βαρυμπόμπη με νέο βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τον ΑΝΤ1.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 26χρονος με τον 19χρονο φίλο του φτάνουν στην καντίνα στη Βαρυμπόμπη τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου και κατευθύνονται στο κατάστημα, προκειμένου να αγοράσουν φαγητό, με τους δύο νεαρούς να πηγαίνουν κατευθείαν στο ταμείο, παρόλο που πάνω απο 10 άτομα περιμένουν στην ουρά.

Ένας άνδρας, που συζητά με τον Γιάννη Μάρκου, αντιλαμβάνεται ότι δεν έχει τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας και εκφράζει παράπονο στον 19χρονο.

Από εκείνο το σημείο ξεκινά η αντιπαράθεση τού 26χρονου με τον Γιάννη Μάρκου, ο οποίος πλησιάζει τον νεαρό.

Οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος έχουν καταγράψει σκηνές από τη συμπλοκή των δύο ανδρών, αλλά όχι τη στιγμή που ο 26χρονος καταφέρει τα πολλαπλά χτυπήματα με το μαχαίρι στο μηρό, την κοιλιακή χώρα και τα χέρια του Γιάννη Μάρκου.

Στο βίντεο του ANT1 φαίνονται ξεκάθαρα οι κινήσεις του 26χρονου και του 19χρονου φίλου του. Πώς χτύπησαν τον επιχειρηματία και πώς στη συνέχεια προσπάθησαν να διαφύγουν ανάποδα το δρόμο, την ώρα που ο Γιάννης Μάρκου ήταν αιμόφυρτος κάτω.

Συγκεκριμένα, οι δύο νεαροί επιστρέφουν στο αυτοκίνητο τού 19χρονου, ενώ μαζί τους και ένας άνδρας, ο οποίος ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί εάν επιχείρησε να τους σταματήσει.

Χωρίς να χάσουν χρόνο, επιβιβάζονται στο όχημα και σπεύδουν να εξαφανιστούν. Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 19χρονο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, ενώ ο 26χρονος παραδόθηκε στις αρχές λίγα εικοσιτετράωρα μετά την επίθεση.

Διαβάστε επίσης:

Πετράλωνα: Αδέρφια μηνύουν τον πατέρα τους για σεξουαλική κακοποίηση και τη μητέρα για συγκάλυψη

Νέο βίντεο με τον βιαστή με το τατουάζ να μπαίνει στο αυτοκίνητο κοπέλας

Κορωνοϊός: Έκτακτη ενημέρωση την Τρίτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:53