search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 02:26
MENU CLOSE

Παλαιό Φάληρο: Σεξουαλική επίθεση δέχθηκε 16χρονη μέσα στο τραμ

01.11.2022 21:34
tram_new

Δίχως τέλος τα περιστατικά σεξουαλικών επιθέσεων το τελευταίο διάστημα, αφού ακόμη μία επίθεση σε βάρος 16χρονης σημειώθηκε την Τρίτη το μεσημέρι μέσα στο Τραμ, όταν άνδρας παρενόχλησε και επιχείρησε να ασελγήσει σε ένα κορίτσι 16 ετών μέσα στο βαγόνι.

Μάλιστα, ο δράστης αποφάσισε να «χτυπήσει» στο ίδιο σημείο, όπου ο 45χρονος βιαστής με το τατουάζ παρέσυρε το θύμα του, στην Αγία Σκέπη του Παλαιού Φαλήρου, μπροστά στα μάτια δεκάδων επιβατών που είχαν μείνει άναυδοι, αλλά κανένας δεν αντέδρασε!

«Άρχισε να τρίβεται πάνω της, την ώρα που πάει να σηκωθεί λοιπόν την κατεβάζει κάτω αυτός και τις έπιασε τα οπίσθια» ανέφερε η μητέρα της 16χρονης σύμφωνα με το MEGΑ. «Αυτός θα μπορούσε να την έχει τραβήξει, να την έχει χτυπήσει και οι άλλοι απλά θα ήταν θεατές» συμπλήρωσε η μητέρα του θύματος.

Το 16χρονο κορίτσι γυρνούσε το μεσημέρι από το σχολείο της στην Καλλιθέα και κατευθυνόταν προς το σπίτι. Απέναντι της κάθισε αυτός ο νεαρός, ο οποίος άρχισε να χαϊδεύει τα γεννητικά του όργανα. Από ένστικτο τον κατέγραψε με το κινητό της. Μετά από λίγο, ο νεαρός κάθισε δίπλα της, τότε ήταν που ξεκίνησε ο εφιάλτης.

«Με άγγιξε στα οπίσθια και κατεύθυνε μετά τα χέρια του στο δικό μου σώμα με ανώμαλο τρόπο. Την ώρα που τραβάω το χέρι και πάω να φύγω αρχίζει να με χουφτώνει και αρχίζω να φωνάζω» περιέγραψε η 16χρονη, όμως κανένας συνεπιβάτης δεν την βοήθησε. Σε αυτό το σημείο βρήκε το κουράγιο μόνη της να καλέσει την Αστυνομία.

«Άρχισε στρίγγλιζε το παιδί να βοηθήσει κάποιος μέσα από το Τραμ, ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε, μου έκανε τρομερή εντύπωση, πετάχτηκε μία κυρία κάποια στιγμή “τι να κάνουμε να μας μαχαιρώσει αυτός”» σχολίασε η μητέρα της μαθήτριας.

«Κατευθύνθηκα προς τον οδηγό να του πω τι συνέβη και αυτός μου είπε “δεν μπορώ να κάνω τίποτα” για αυτό πήρα το θάρρος και κάλεσα μόνη μου την αστυνομία» ανέφερε το 16χρονο κορίτσι.

Τελικά, η Αστυνομία βρήκε και συνέλαβε τον φερόμενο δράστη και η υπόθεση θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

Διαβάστε επίσης:

Άγιος Δημήτριος: Πέντε ανήλικοι συνελήφθησαν για επίθεση κατά 15χρονης

Λαμία: Πιτ μπουλ δάγκωσε αστυνομικό – Έκανε «ντου» σε σπίτι υπόπτων για διακίνηση ναρκωτικών

Πετράλωνα: Οι καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και οι καθυστερήσεις στην απονομή της Δικαιοσύνης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 01:12