search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 17:12
MENU CLOSE

Βόλος: Πρατηριούχος ζήτησε τη σύλληψη οικογένειας για βενζίνη αξίας 20 ευρώ – Τη «λύση» έδωσε αστυνομικός

03.11.2022 16:15
venzini-kaysima-new

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στον Βόλο, όταν η οικογένεια δεν είχε λεφτά για βενζίνη και ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου κάλεσε την αστυνομία.

Πιο συγκεκριμένα, μια οικογένεια, που είχε πάει για να βάλει βενζίνη στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαινε, βρέθηκε σε «ομηρία» από τον πρατηριούχο, όταν η κάρτα με την οποία επιχείρησε να πληρώσει το αντίτιμο δεν περνούσε από το μηχάνημα POS, επειδή είχε αποφορτιστεί.

Αστυνομικός, που κλήθηκε από τον πρατηριούχο για να συλλάβει την οικογένεια, πλήρωσε το αντίτιμο, δίνοντας τέλος στην οικογενειακή περιπέτεια.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (31/10).

Μάλιστα, η μητέρα πρότεινε στην υπάλληλο του πρατηρίου να αφήσει την αστυνομική της ταυτότητα, να επιστρέψει η οικογένεια στο σπίτι και να της φέρει τα 20 ευρώ.

Η υπάλληλος ενημέρωσε τον πρατηριούχο, ο οποίος φέρεται ότι είχε γνώση του συμβάντος μέσω κλειστού κυκλώματος καμερών, που έχει τοποθετήσει στην επιχείρησή του. «Να μείνουν εκεί που είναι. Τους βλέπω από τις κάμερες. Κάλεσε την αστυνομία» ήταν οι οδηγίες που φέρεται να έδωσε στην υπάλληλό του.

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Παπαθεοδώρου: Επικοινωνούσε μέσω social media με μαθητές – Ήθελε να μιλάει στα παιδιά απουσία των καθηγητών (Video)

Τροχαίο στην περιφερειακή Υμηττού: Ειδικευόμενη στο «Γεννηματάς» η 29χρονη που σκοτώθηκε

Βιασμός 12χρονης: Τέσσερα νέα εντάλματα σύλληψης – Αναγνωρίστηκαν από το κοριτσάκι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 17:11