search
ΚΥΡΙΑΚΗ 26.05.2024 13:49
MENU CLOSE

«Βόμβα» από τον Ζεράρ Πικέ – Σταματάει το ποδόσφαιρο (Video)

03.11.2022 20:00
pike_new

«Βόμβα» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς ο Ζεράρ Πικέ ανακοίνωσε πως το Σάββατο (5/11) θα δώσει το τελευταίο του παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου».

Μέσω των social media, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ανακοίνωσε πως αποχωρεί μετά από 14 χρόνια από την Μπαρτσελόνα, με το ερχόμενο ματς με αντίπαλο την Αλμερία το Σάββατο να είναι το τελευταίο που δίνει στο «Καμπ Νόου» ως ποδοσφαιριστής των «μπλαουγκράνα».

Μάλιστα, φαίνεται πως αυτό θα είναι και το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά δεν θέλει να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα.

Ο Πικέ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, ενώ έχει αγωνιστεί για μικρό διάστημα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σαραγόσα.

Έχει φορέσει 615 φορές τη φανέλα των Καταλανών, έχοντας σκοράρει 53 γκολ, ενώ με τους «μπλαουγκράνα» κατέκτησε 4 Champions League, 8 πρωταθλήματα Ισπανίας και 7 Κύπελλα Ισπανίας μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, έχει κατακτήσει με την εθνική Ισπανίας ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και ένα Euro.

Διαβάστε επίσης:

Champions League: Η Μπενφίκα άρπαξε στις καθυστερήσεις την πρωτιά απ’ την Παρί (Videos)

Europa League: Με πολλές αλλαγές η ενδεκάδα του Ολυμπιακού απέναντι στη Ναντ

Νόιερ: Αποκάλυψε τη μάχη του με τον καρκίνο του δέρματος – «Έχω κάνει τρεις επεμβάσεις»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26.05.2024 13:41