search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 08:39
MENU CLOSE

Απόστολος Τζιτζικώστας: «Μετά από ενέργειες της ΕΕ και της Ελλάδας άρθηκε η απαγόρευση εισόδου μου στην Τουρκία» (Photo)

05.11.2022 19:57
Τζιτζικώστας: Αν δεν αλλάξουμε, η ήττα θα είναι οριστική ιστορική τελεία για την παράταξη - Media

Για την απαγόρευση εισόδου στην Τουρκία τοποθετήθηκε ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, με ανάρτησή του στο Twitter.

Οι Τούρκοι, από την πλευρά τους, επιβεβαιώνουν το περιστατικό, προτάσσοντας όμως τις δικές τους δικαιολογίες. Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Anadolu μεταδίδει ότι ο κ.Τζιτζικώστας κρατήθηκε από τις τουρκικές αρχές στη Σμύρνη λόγω «τεχνικού προβλήματος», καθώς υπήρξε… ομοιότητα του ονόματός του με άτομο, στο οποίο έχει απαγορευθεί η είσοδος στη χώρα.

Όπως διευκρίνησε ο κ.Τζιτζικώστας, ύστερα από ενέργειες της ΕΕ και της ελληνικής πλευράς, η τουρκική κυβέρνηση αποφάσισε να άρει την απαγόρευση εισόδου.

Η ανάρτηση του κ.Τζιτζικώστα στο Twitter: «Σας ευχαριστώ για τη συμπαράστασή σας. Μετά από ενέργειες της ΕΕ και της ελληνικής πλευράς, η τουρκική κυβέρνηση αποφάσισε να άρει την απαράδεκτη απαγόρευση εισόδου μου στην Τουρκία. Παρόλα αυτά εμμένω στην απόφασή μου να αναχωρήσω αμέσως από τη χώρα και να επιστρέψω στην Ελλάδα».

Διαβάστε επίσης:

Predator: Όλα τα ονόματα της λίστας του «Documento»

Κύκλοι ΥΠΕΞ για λίστα παρακολουθήσεων: «Αδιανόητο να υπονοείται ότι ο Πρωθυπουργός παρακολουθούσε τον Υπουργό»

ΣΥΡΙΖΑ για λίστα παρακολουθήσεων: «Το πολιτικό σύστημα να προστατέψει την αξιοπρέπεια του και η Δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 08:37