search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:55
MENU CLOSE

Επίθεση Βρέντζου στην κυβέρνηση μετά το ντέρμπι: «Το ποδόσφαιρο διοικείται από παρακράτος» (Video)

06.11.2022 23:20
vrentzos

Για ένα ελληνικό ποδόσφαιρο που διοικείται από ένα «φασιστικό παρακράτος» έκανε λόγο ο Γιάννης Βρέντζος μετά το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-1, με τον «ερυθρόλευκο» παράγοντα να προτείνει την αποχώρηση των Πειραιωτών από το πρωτάθλημα!

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη και μέλος του ΔΣ του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέντζος, μιλώντας στην Cosmote TV:

«Νομίζω ότι αυτό που έγινε ξεκάθαρο σήμερα είναι ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο, διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος που διέπεται από παρανομία και οργανωμένο έγκλημα. Αυτό βέβαια είναι λογικό όταν στα τελευταία τρία χρόνια λειτούργησε μέσα στην Κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη και άλλα λαθραία και παράνομα στοιχεία. Η ανοχή μας αυτή τελείωσε. Η προσωπική μου πρόταση είναι ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει στα δικαστήρια την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Διαβάστε επίσης:

Super League: Ισόπαλο το ντέρμπι (1-1) ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Super 3 Αρης: Ανακοίνωση κατά της ΕΛ.ΑΣ. – «Ρωτούσαν “τι κάνει ο Άλκης;”»

«Έπεσε» το Καμπ Νόου για τον Πικέ – Το συγκινητικό αντίο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:55