search
ΔΕΥΤΕΡΑ 10.06.2024 11:43
MENU CLOSE

Γυναικοκτονία στη Μεσσήνη: Τη σκότωσε με βαριοπούλα και μετά αυτομαχαιρώθηκε  – Τι λέει ο γιος του ζευγαριού (Video)

08.11.2022 20:22
gynaikoktonia messini096- new

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Μπούκας στη Μεσσήνη από το άγριο έγκλημα με δράστη έναν 81χρονο και θύμα την 61χρονη σύζυγό του, και στη συνέχεια την αυτοκτονία του.

Η νέα γυναικοκτονία σοκάρει με την αγριότητά της, καθώς ο δράστης σκότωσε με βαριοπούλα την άτυχη γυναίκα, χτυπώντας την στο κεφάλι, ενώ κοιμόταν και προκαλώντας της μαρτυρικό θάνατο, πριν στρέψει εναντίον του ένα μαχαίρι και τραυματιστεί θανάσιμα στο λαιμό.

Η γυναικοκτονία και εν συνεχεία αυτοχειρία αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης όταν ο γιος του ζευγαριού βρήκε νεκρούς τους γονείς του μέσα στο σπίτι τους.

Πρώτος κατάθεση στους αστυνομικούς έδωσε ο γιος του ζευγαριού που τους εντόπισε νεκρούς και υποστήριξε ότι το ζευγάρι ήταν αγαπημένο και δεν καυγάδιζε, αποδίδοντας την τραγωδία στο γεγονός ότι ο πατέρας του, που ασχολείτο επαγγελματικά με γεωτρήσεις και ως καλλιεργητής γη,ς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, το τελευταίο διάστημα.
Οι αστυνομικοί θα πάρουν κατάθεση και από τον δεύτερο γιο δράστη και θύματος, αλλά και από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός τους, σε μια προσπάθεια να εξηγήσουν τι οδήγησε στην τραγωδία.

Σοκαρισμένοι οι συγχωριανοί του ζευγαριού

Ως ένα αγαπημένο ζευγάρι, που δεν είχε απασχολήσει ποτέ με φασαρίες και βίαια περιστατικά την μικρή κοινωνία της Μεσσήνης και την Μπούκα περιγράφουν τους δύο νεκρούς οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι ανέφεραν ότι το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα γνωστό στην Μεσσήνη εξαιτίας των επαγγελματικών του δραστηριοτήτων.

«Μιλάμε για μια οικογένεια που δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα και δείγματα βίας στο παρελθόν. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι γιατί τους ανθρώπους τους γνωρίζαμε. Είναι σεβαστοί και ιδιαίτερα γνωστοί σε όλους. Εδώ είμαστε μια τοπική μικρή κοινωνία και όλοι γνωριζόμαστε για αυτό και έχουμε πέσει από τα σύννεφα με αυτό που έχει συμβεί. Μας έχει κάνει τρομερή εντύπωση. Ναι μεν υπάρχει ένα σενάριο που θέλει τον 81χρονο να έχει αφαιρέσει τη ζωή της 61χρονης με βαριοπούλα και στη συνέχεια να έχει βάλει τέλος στη ζωή του, ωστόσο από την αστυνομία μας είπαν να περιμένουμε την τελική πραγματογνωμοσύνη κάτι που μας βάζει σε σκέψεις μήπως συνέβη τελικά κάτι άλλο. Η οικογένεια έχει δυο παιδιά μεγάλα που ζουν στην Καλαμάτα και ξέρω πως ασχολούνται με την αγροτική γη. Μάθαμε πως ο γιος τους βρήκε νεκρούς μέσα στο σπίτι» δήλωσε στο protothema.gr κάτοικος της Μπούκας.

Συγχωριανός του ζευγαριού, μιλώντας στο Mega, δήλωσε πως δεν μπορούν να πιστέψουν αλλά και να καταλάβουν τι οδήγησε τον 81χρονο συγχωριανό τους σε αυτή τη φρικτή πράξη.

Ο γείτονας του ζευγαριού ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ο κυρ Γιώργης, όπως τον φωνάζαμε, και η σύζυγός του, η κυρία Άννα…, δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι τον οδήγησε σε αυτή την πράξη. Άνθρωπος μέσα στην κοινωνία, βοηθούσε, έδινε την ψυχή του στην τοπική κοινωνία. Δεν ξέραμε κάτι. Μια χαρά φαινόταν ο άνθρωπος».

Ο δημοσιογράφος του tvbest, που μίλησε στην κάμερα του Μega, τόνισε πως δεν υπάρχει ούτε μία ένδειξη, ούτε μία υποψία για το πώς έφτασε ο 81χρονος, που μάλιστα ήταν και ιεροψάλτης σε τοπικό ναό, σε αυτή την τραγική ενέργεια.

Διαβάστε επίσης:

Απεργία 9 Νοέμβρη: Παραλύει δημόσιος και ιδιωτικός τομέας – Ποιοι συμμετέχουν

Απεργία 9 Νοέμβρη: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

«Ελευθέριος Βενιζέλος»: Χρέωση και μπάρες για τα ΙΧ μετά το πρώτο 10λεπτο παραμονής στις αφίξεις-αναχωρήσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.06.2024 11:42