search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 17:27
MENU CLOSE

Μαρία Διακοπαναγιώτου: Ξέσπασε σε κλάματα στην εκπομπή του Αρνούτογλου (Video)

08.11.2022 11:58
diakopanagiotoy-new

Για την επαγγελματική αλλά και προσωπική της ζωή μίλησε η Μαρία Διακοπαναγιώτου αναφερόμενη μεταξύ άλλων στην αγχώδη διαταραχή που αντιμετωπίζει.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή “The 2night Show”, η ίδια δεν έκρυψε τη συγκίνησή της σε κάποια σημεία τα οποία την έκαναν να φορτιστεί συναισθηματικά.

«Δεν νομίζω ότι με ενόχλησε ο χωρισμός των γονιών μου. Αν υπάρχει κάτι στο υποσυνείδητο, δεν το ξέρω. Σίγουρα ένας χωρισμός είτε είσαι 5 είτε 25 πονάει. Η μαμά μου με έκανε στα 20 της εκείνη την εποχή. Θυμάμαι η μαμά μου μού έλεγε ότι ήταν από τις πρώτες γυναίκες που ήταν χωρισμένη στο χωριό. Την κοιτούσαν, λες και τι θα πει χωρισμένη. Όλο αυτό σίγουρα θα έχει αντίκτυπο σε εμένα. Η μάνα μου είναι θεά.

Εγώ από τη μαμά μου έχω πάρει πάρα πολλή αγάπη» είπε και ξέσπασε σε κλάματα.

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιχείρησε να ελαφρύνει το κλίμα, λέγοντας πως είχε μαζί του μερικούς κουμπαράδες που της αρέσουν, εκείνη είπε γελώντας: «Ε φέρε ρε μ…κα, με κάνεις και κλαίω. Δεν μπορώ»

Κατόπιν, αναφέρθηκε στην αγχώδη διαταραχή που αντιμετωπίζει, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Υποφέρω από αγχώδη διαταραχή αλλά αυτή τη στιγμή δε νοσώ. Έχω θέμα με το άγχος απλά, έτσι λέγεται. Με καταβάλλει τόσο πολύ το άγχος που δεν μπορώ να είμαι παραγωγική, φοβάμαι τα πάντα και δεν μπορώ να βγω από το σπίτι. Στην πρώτη καραντίνα ήταν όλα καλά. Στην δεύτερη καραντίνα άρχισε η κάτω βόλτα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ, ξυπνούσα και νόμιζα πως θα πεθάνει η μαμά μου και το σκυλάκι μου.

Ξέρεις ποια σκέψη με βοηθάει; Ο μόνος τρόπος για να φύγεις από τη φοβία του θανάτου είναι να νιώσεις χορτασμένος, να νιώσεις την πληρότητα. Αυτή η σκέψη μειώνει τη θλίψη. Δεν νιώθω ότι έχω ζήσει αυτά που ήθελα. Δεν με βοηθούσε η σκέψη μου, το άγχος δεν με άφηνε να απολαύσω πράγματα»

Τέλος, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην προτίμηση που έχει για τον κινηματογράφο και το θέατρο, σε σύγκριση με την τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε πως θα ήθελε να παίξει σε ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ, λέγοντας μάλιστα πως κάποια στιγμή της πέρασε από το μυαλό να του στείλει e-mail το βιογραφικό της.

Διαβάστε επίσης:

Κουτσελίνη για Σπυροπούλου: «Χαίρομαι που τη βλέπω να ντρέπεται – Την καλώ δημόσια στην εκπομπή μου» (Video)

Σιλβέστερ Σταλόνε: Ο σύντομος χωρισμός με τη Τζένιφερ Φλάβιν και το «τραγικό λάθος»

Άννα Κυριακού: Ξέσπασε για τις φήμες περί θανάτου της Μίνας Αδαμάκη – «Έπαθα νευρικό κλονισμό»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 17:27