search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 01:08
MENU CLOSE

Κουτσελίνη για Σπυροπούλου: «Χαίρομαι που τη βλέπω να ντρέπεται – Την καλώ δημόσια στην εκπομπή μου» (Video)

08.11.2022 11:26
koytselini-spyropoyloy-new

Τις δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σχολίασε η Ζήνα Κουτσελίνη η οποία κατά το παρελθόν είχε μαζί της μια συνεργασία η οποία δεν έληξε με τον καλύτερο τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, η Ζήνα Κουτσελίνη είχε δηλώσει πως η Σπυροπούλου ήταν υπεύθυνη για την απόλυσή της στο παρελθόν, δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο του αδερφού της.

Ωστόσο, η τελευταία έχοντας γυρίσει πια σελίδα στη ζωή της, περιμένοντας να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ανέφερε σε συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη πως μετάνιωσε για κάποιες πράξεις που έκανε στο παρελθόν και μάλιστα, ντρέπεται γι’ αυτές.

«Να της ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να φέρει στο φως το αγγελούδι της. Χαίρομαι πολύ που τη βλέπω να ντρέπεται που συναντά ανθρώπους που ενδεχομένως δεν τους φέρθηκε καλά. Και θα χαρώ πιο πολύ αν τη δω να έχει αγκαλιά το μωράκι της και να είναι ευτυχισμένη σε αυτόν τον γάμο.

Να ζήσει χαρούμενα τις στιγμές που ζει, να είναι ευτυχισμένη και να έρθει με το μωράκι της καλεσμένη στην εκπομπή να τα πούμε ωραία και καλά.

Έχω μιλήσει, αλλά δεν έχω πει ποτέ ακριβώς τι έχει γίνει με την αποχώρησή μου από τον Alpha. H Κωνσταντίνα ξέρει καλά, αλλά δε θα ήθελα να προχωρήσω σε αυτό. Να κρατήσουμε τα καλά που ζει τώρα. Τα δικά μου τα δύσκολα πέρασαν. Δεν έχει σημασία αν έχει ζητήσει συγγνώμη. Εγώ την καλώ δημόσια να έρθει όποτε το επιθυμεί, όπως πήγε στην Ελένη Μενεγάκη. Ούτε με την Ελένη τελικά τη χώριζε τίποτα, γιατί να τη χωρίζει με μένα;» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Ζήνα Κουτσελίνη.

Διαβάστε επίσης:

Σιλβέστερ Σταλόνε: Ο σύντομος χωρισμός με τη Τζένιφερ Φλάβιν και το «τραγικό λάθος»

Άννα Κυριακού: Ξέσπασε για τις φήμες περί θανάτου της Μίνας Αδαμάκη – «Έπαθα νευρικό κλονισμό»

GNTM 5: Της ανακοίνωσαν ότι αποχωρεί και κατέρρευσε – Επενέβησαν οι διασώστες (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 01:07