search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 03:18
MENU CLOSE

Κρήτη: Viral στα social media ο 2χρονος «αγρότης» που μαζεύει ελιές και αρμέγει πρόβατα (Videos)

10.11.2022 16:19
viral_new

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες ένας «μπόμπιρας» από την Κρήτη ο οποίος σε τόσο μικρή ηλικία έχει δείξει ότι αγαπά τις αγροτικές εργασίες.

Στα βίντεο που αναρτά η μητέρα του σε Facebook και TikTok ο 2χρονος Στέλιος φαίνεται να ακολουθεί «κατά πόδας» τον πατέρα του στα χωράφια και τις αγροτικές εργασίες.

Σύμφωνα με τη μητέρα του που μίλησε στο neakriti.gr ο Στέλιος είχε την πρώτη του επαφή με την εξοχή σε ηλικία μόλις 40 ημερών.

@kristaleniakristy #oliveoil #olives #moments #happy #fun #kid #mpesfy ♬ Spongebob Tomfoolery – Dante9k Remix – David Snell

Όπως φαίνεται στα βίντεο ο μικρός Στέλιος έχει μάθει να καθαρίζει τις ελιές και να τις βάζει μέσα στα τσουβάλια, να στρώνει τα πανιά κάτω από τα ελαιόδεντρα ακόμη και να μαζεύει λαχανικά από τον κήπο.

@kristaleniakristy #fun #kid #happy #moments #olives #oliveoil #mpesfy ♬ πρωτότυπος ήχος – kristaleniakristy

«Ο μικρός το βλέπει σαν παιχνίδι και του αρέσει να κάνει ό,τι κάνουμε και εμείς και όποτε πηγαίνουμε στο χωράφι κάνει ό,τι και ο μπαμπάς του», περιγράφει η μητέρα του αγοριού.

@kristaleniakristy

♬ Old MacDonald Had a Farm – CoComelon

Ο Στέλιος έχει επεκτείνει, μάλιστα, τις ασχολίες του και στις κτηνοτροφικές εργασίες, αρμέγοντας κατσίκες και μαζεύοντας αυγά από τις κότες.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο γνωστός σεισμολόγος Βασίλης Παπαζάχος

Στα δικαστήρια Παπαγιάννης – Παυλίδου: «Είναι σκευωρία» ισχυρίζεται ο ηθοποιός (Video)

Πέθανε η ηθοποιός Νίτσα Μαρούδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42