search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 11:59
MENU CLOSE

Νέα Δημοκρατία: Οι κοινές εκδηλώσεις των βουλευτών – Τα «γαλάζια» προεκλογικά δίδυμα

10.11.2022 06:30
neadimokratia_new

Τις προεκλογικές συγκεντρώσεις έχουν ξεκινήσει πάλι οι «γαλάζιοι» βουλευτές παρά τις δεσμεύσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για εκλογές στο τέλος της τετραετίας.

Μπορεί ο Πρωθυπουργός να δέχεται εισηγήσεις για κάλπες τον Ιανουάριο, όμως φαίνεται να τις απορρίπτει. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι βουλευτές του δεν δίνουν ήδη την μάχη του σταυρού. Σε αυτό το πλαίσιο υπάρχουν πολιτικά δίδυμα που δίνουν κοινό αγώνα.

Καθόλου τυχαία δε θα πρέπει να θεωρείται η κοινή εκδήλωση του Υπουργού Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη με τον Γιώργο Κουμουτσάκο στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κηφισιάς, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ήταν πολυπληθής και ενδιαφέρουσα. Εκεί έγινε εκτεταμένη αναφορά στα πεπραγμένα της κυβέρνησης και στις μεγάλες αλλαγές που έχουν γίνει στο υπουργείο Εργασίας. Στα ελληνοτουρκικά και τις προκλήσεις στα εθνικά ζητήματα αναφέρθηκε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Στον Βόρειο Τομέα τα «πολιτικά ζευγάρια» είναι λίγο πολύ γνωστά, καθώς και ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος με τον Δημήτρη Καιρίδη τραβούν κοινούς δρόμους. Οι δυο τους έχουν βρεθεί πολλάκις σε συγκεντρώσεις, ομιλίες και πολιτικές εκδηλώσεις. Την ίδια ώρα κοντά φαίνεται να είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης με την Ζωή Ράπτη και τον δημοσιογράφο Φώτη Καρύδα. Η μάχη της κάλπης με απλή αναλογική θα είναι σκληρή γι’ αυτό και πολλοί «γαλάζιοι» προετοιμάζονται.

Διαβάστε επίσης:

Λοβέρδος: Ντραμς «κατευθείαν μετά το γραφείο» – Γιατί δεν αποχωρίστηκε κουστούμι και γραβάτα (Video)

Κούλογλου: «Ο κ. Οικονόμου μπέρδεψε τη μήνυση με την αγωγή, λογικό με το χάος που επικρατεί στην κυβέρνηση»

Μαξίμου: Εισηγήσεις για εκλογές τον… Ιανουάριο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 11:59