search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:07
MENU CLOSE

Καμμένος για την υγεία του: «Πήγε καλά το χειρουργείο λένε οι γιατροί»

10.11.2022 10:24
kammenos new

Το χειρουργείο στο πόδι του πήγε καλά. O Πάνος Καμμένος με ανάρτησή του χαρακτήρισε καλή τη χθεσινή ημέρα και ενημέρωσε για την πορεία της υγείας του.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Πριν από μερικές μέρες ο Πάνος Καμμένος είχε ένα τροχαίο με μηχανή και τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι.

Μάλιστα το πόδι του, όπως είχε αναφέρει ο ίδιος, ήταν σε πολύ κακή κατάσταση.

Με ανάρτησή του στο twitter, ο ίδιος ο πρώην υπουργός Άμυνας είχε ανακοινώσει ότι είχε χτυπήσει και είχε χρειαστεί να πάει στο νοσοκομείο. Είχε ευχαριστήσει μάλιστα το προσωπικό του Ασκληπείου Βούλας, του ΓΝΑ και του ΕΚΑΒ για τη βοήθεια που του πρόσφεραν. Τώρα, έδωσε update για το χειρουργείο με… ενημερωτική χροιά.

Στη νέα του ανάρτηση λοιπόν δημοσίευσε μια φωτογραφία του τηλεγιατρού Μεχμέτ Οζ, που ηττήθηκε στην Πενσιλβάνια αν και ήταν ο εκλεκτός του Ντόναλντ Τραμπ (και του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν), με τον πρόεδρο της Τουρκίας και τον ΥΠΕΞ της χώρας.

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας θεώρησε καλή είδηση τη συγκεκριμένη εξέλιξη. «Ο υπάλληλος του Ερντογάν έχασε στις ΗΠΑ. Ο Gus Bilirakis επανεξελέγη. Το χειρουργείο στο πόδι μου πήγε καλά λένε οι γιατροί», έγραψε.

Διαβάστε επίσης

Νέα Δημοκρατία: Οι κοινές εκδηλώσεις των βουλευτών – Τα «γαλάζια» προεκλογικά δίδυμα

Λοβέρδος: Ντραμς «κατευθείαν μετά το γραφείο» – Γιατί δεν αποχωρίστηκε κουστούμι και γραβάτα (Video)

Κούλογλου: «Ο κ. Οικονόμου μπέρδεψε τη μήνυση με την αγωγή, λογικό με το χάος που επικρατεί στην κυβέρνηση»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:01