search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 02:09
MENU CLOSE

Γιώργος Τράγκας: Εξηγήσεις ως ύποπτη καλείται να δώσει η Μαρία Καρρά για αδήλωτα περιουσιακά στοιχεία 30 εκατ. ευρώ

11.11.2022 19:16
tragkas-kara-214-new

Εξηγήσεις με την ιδιότητα της υπόπτου τέλεσης αξιόποινων πράξεων που συνδέονται με παραβάσεις της νομοθεσίας περί πόθεν έσχες καλείται από τον εισαγγελέα να δώσει η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά.

Η έρευνα αφορά τη μη υποβολή ή για ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες από το 2012 και μετά, περίοδο που φέρεται να μην δήλωσε περιουσιακά στοιχεία 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Μαρία Καρρά κλήθηκε σε ανωμοτί εξηγήσεις στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας που διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας μετά τη διαβίβαση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών του πορίσματος του επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος Χαράλαμπου Βουτλιώτη, για τα περιουσιακά στοιχεία του εκλιπόντα δημοσιογράφου.

Σύμφωνα με το πόρισμα η κυρία Καρρά απέκρυπτε κάθε χρόνο περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ είτε καταθέσεις της σε ατομικούς ή κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς με τον Γιώργο Τράγκα ή απόκτηση ακίνητης περιουσίας.

Η κλήση της χήρας του εκδότη για ανωμοτί εξηγήσεις αφορά δύο κακουργήματα και συγκεκριμένα την υποβολή ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες, για τα έτη 2012 έως 2016 και για μη υποβολή δήλωσης για την τελευταία 5ετία.

Η κυρία Καρρα αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για την παροχή εξηγησεων μέσω πταισματοδίκη προκειμένου να ενημερωθεί για τα στοιχεία της δικογραφίας.

Στη συνέχεια η δικογραφία θα επιστρέψει στην Εισαγγελία της Αθήνας για τη αποτίμηση και αξιολόγηση των στοιχείων από τα οποία θα κριθεί και η περαιτέρω πορεία της υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιες 2023: Αυτοί είναι οι συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής

H συγγνώμη του Ηλία Κανέλλη για την υπόθεση Ινδαρέ

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη καρδιολόγος για σεξουαλική παρενόχληση 42χρονης μέσα στο ιατρείο του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50