search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 23:21
MENU CLOSE

Νόβακ Τζόκοβιτς: Μυστήριο με σκεύασμα που πήρε εν ώρα αγώνα – Η αντίδραση της γυναίκας του (Video)

11.11.2022 15:53
tzokovic_new

Μυστήριο προκλήθηκε με τον Νόβακ Τζόκοβιτς με τα συμπληρώματα που λαμβάνει την ώρα του αγώνα με τον Στέφανο Τσιτσιπά για τα ημιτελικά του Paris Masters.

Αφορμή στάθηκε το βίντεο ενός θεατή στη διάρκεια του αγώνα.

Στο βίντεο φαίνονται συνεργάτες του Νόβακ Τζόκοβιτς να παρασκευάζουν ένα συμπλήρωμα σε υγρή μορφή με τον έναν εξ αυτών να δίνει την εντύπωση ότι προσπαθεί να κρύψει από την κάμερα τις κινήσεις του έτερου συνεργάτη του Σέρβου τενίστα.

«Μπορεί κάποιος που γνωρίζει τένις να μου εξηγήσει τι συμβαίνει εδώ και γιατί γίνεται με αυτόν τον τρόπο; Μου φαίνεται εκπληκτικά ύποπτο» έγραψε στο Twitter ο δημοσιογράφος που ανήρτησε το σχετικό βίντεο.

Ο ίδιος, μάλιστα, αναρωτήθηκε πώς δεν έχει τεθεί το ερώτημα και άλλη φορά δεδομένου ότι ο Τζόκοβιτς έχει χαρακτηρίσει «μαγικό φίλτρο» το σκεύασμα που έλαβε κατά τη διάρκεια αγώνα στο Wimbledon.

Η αντίδραση της γυναίκας του

Θέση στο ζήτημα πήρε η σύζυγος του Τζόκοβιτς, Γελένα, όταν άλλος χρήστης του Twitter κάλεσε τον Σέρβο τενίστα να τοποθετηθεί δημοσίως και να δώσει απαντήσεις για όσα σενάρια κυκλοφορούν.

«Θα μιλήσει όταν είναι έτοιμος να μιλήσει. Όλη αυτή η ανοησία να μιλάνε ορισμένοι άνθρωποι για ό,τι δεν είναι έτοιμοι επειδή άλλοι είναι ανυπόμονοι, είναι παράλογο. Σωπάστε. Κοιτάξτε περισσότερο τους εαυτούς σας. Δεν είναι όλα ύποπτα όσα βλέπετε. Θα μπορούσε να είναι κάτι ιδιωτικό. Δεν επιτρέπεται αυτό;» έγραψε η σύζυγος του Τζόκοβιτς χωρίς να δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις.

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε για να κλείσει την καριέρα του ο Νίκος Παππάς

Super League: Παίκτης του μήνα ψηφίστηκε ο Χάμες Ροντρίγκες

Super League: Ιωνικός – ΠΑΟΚ 0-3 – «Περίπατος» στη Νεάπολη (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 23:17