search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 03:54
MENU CLOSE

Ο Κρις Ροκ στην πρώτη ζωντανή εμφάνιση του Netflix (Video)

11.11.2022 19:03
chris rock

Ο κωμικός Κρις Ροκ θα είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα βγει ζωντανα σε show στο Netflix.

Την Πέμπτη, το Netflix ανακοίνωσε ότι ο 57χρονος κωμικός θα γίνει ο πρώτος καλλιτέχνης που θα εμφανιστεί ζωντανά στην πλατφόρμα. Το show που ακόμη δεν έχει τίτλο, πρόκειται να μεταδοθεί παγκοσμίως στις αρχές του 2023, σύμφωνα με δελτίο τύπου, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες να ανακοινωθούν αργότερα.

«Ο Κρις Ροκ είναι μια από τις πιο εμβληματικές και σημαντικές κωμικές φωνές της γενιάς μας», δήλωσε ο Robbie Praw, αντιπρόεδρος του Netflix, υπέυθυνος για τα stand-up και τις κωμωδίες. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ολόκληρος ο κόσμος θα μπορέσει να ζήσει μια ζωντανή εμπειρία κωμωδίας του Κρις Ροκ και να γίνει μέρος της ιστορίας του Netflix. Αυτή θα είναι μια αξέχαστη στιγμή και μας τιμά τόσο πολύ που ο Κρις κουβαλάει αυτή τη δάδα».

Ο Ροκ είχε συνεργαστεί με το Netflix στο παρελθόν για το stand-up special του 2018 Chris Rock: Tamborine.

Τον Μάιο, η πλατφόρμα φιλοξένησε το Netflix Is a Joke: The Festival, στο οποίο περισσότεροι από 330 κωμικοί παρουσίασαν 295 παραστάσεις σε πάνω από 35 χώρους στο Λος Άντζελες. Το φεστιβάλ περιελάμβανε επίσης το πρώτο ζωντανό stand-up comedy show του Dodger Stadium.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Μπάσης

Πανελλήνιες 2023: Αυτοί είναι οι συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής

H συγγνώμη του Ηλία Κανέλλη για την υπόθεση Ινδαρέ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42