search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 16:54
MENU CLOSE

Κριστίνα Άπλγκεϊτ: Ίσως υποδύομαι τον τελευταίο μου ρόλο –Τι λέει για την κατάσταση της υγείας της

14.11.2022 16:01
Christina Applegate876- new

Με σκλήρυνση κατά πλάκας διαγνώστηκε η βραβευμένη με Emmy, Κριστίνα ‘Απλγκεϊτ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της τρίτης και τελευταίας σεζόν της κωμωδίας «Dead to Me».

«Ήταν τόσο δύσκολο. Διαγνώστηκα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων», δήλωσε στο Variety.« Έπρεπε να τηλεφωνήσω σε όλους και να πω: “έχω σκλήρυνση κατά πλάκας, παιδιά” … και έπρεπε να μάθουμε κατά κάποιο τρόπο -όλοι μας- τι ήμουν ικανή να κάνω».

 Όταν ρωτήθηκε αν είναι ο τελευταίος μεγάλος της ρόλος, είπε: «Είμαι αρκετά πεπεισμένη ότι αυτός είναι». Ωστόσο δεν έχει πάρει ακόμα κάποια οριστική απόφαση για την καριέρα της, λέγοντας στο Variety: «Είμαι απλά μια πρωτάρα σε όλο αυτό. Προσπαθώ να το καταλάβω -και επίσης πενθώ για το πρόσωπο που ήμουν. Πρέπει να βρω ένα μέρος που να είναι τόσο αγαπησιάρικο όσο ήταν το πλατό μου, όπου δεν θα νομίζουν ότι είμαι ντίβα λέγοντας “ε, μπορώ να δουλεύω μόνο πέντε ώρες”».

Σημειωτέον, σε πρόσφατη συνέντευξή της στους New York Times, η Κριστίνα Απλγκέιτ μοιράστηκε ότι «πήρε 40 κιλά» και ότι δεν μπορεί «να περπατήσει χωρίς μπαστούνι». 

Η σειρά «Dead To Me» έκανε πρεμιέρα τον Μάιο του 2019 και της έχει χαρίσει δύο υποψηφιότητες για Emmy.

Διαβάστε επίσης:

Σοκάρει ο Γιάννης Ζουγανέλης: Γνωστοί μου λένε «πάμε στην Ταϋλάνδη γιατί εκεί μπορούμε να κάνουμε σεξ με παιδιά» (Video)

Γιώργος Χριστοδούλου για Κατερίνα Λέχου: «Όταν το βράδυ κοιμόταν στο κρεβάτι με τον Κιμούλη δεν; Τίποτα;» (Video)

Βασιλιάς Κάρολος: Δείτε τον στη δεκαετία του ’80 να χορεύει… ντίσκο! (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 16:53