search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:17
MENU CLOSE

Viral η διάψευση Λαβρόφ για την υγεία του – Εμφανίστηκε με σορτς, t-shirt και iPhone (Video)

14.11.2022 21:50
lavrof_new

Τις φήμες που τον ήθελαν να έχει υποστεί καρδιακό επεισόδιο και να βρίσκεται στο νοσοκομείο αμέσως μετά την άφιξή του στο Μπαλί, θέλησε να διαψεύσει ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.

Το Associated Press, επικαλούμενο Ινδονήσιους αξιωματούχους, ανέφερε ότι ο Λαβρόφ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την άφιξή του στο Μπαλί για τη σύνοδο κορυφής της Ομάδας των 20. Το AP είπε ότι ο Λαβρόφ, 72 ετών, είχε λάβει θεραπεία για καρδιακό επεισόδιο.

«Αυτό, φυσικά, είναι το μέγεθος της παραποίησης», δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

Η Ζαχάροβα δημοσίευσε ένα βίντεο με τον Λαβρόφ, τον υπουργό Εξωτερικών του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν από το 2004, να κάθεται σε εξωτερικό χώρο σε ένα αίθριο, ντυμένος με σορτς και μπλουζάκι και να διαβάζει έγγραφα.

«Είμαι στο ξενοδοχείο, διαβάζω υλικό για την αυριανή σύνοδο», ανέφερε ο Λαβρόφ ήρεμος και άνετος, έχοντας μπροστά του έγγραφα, φορώντας μακό μπλουζάκι με στάμπα και σορτς, ενώ στο βίντεο φαίνεται στο τραπεζάκι ένα iPhone και στο χέρι του ένα Apple Watch. Αν λοιπόν έβλεπε κάποιος το βίντεο δίχως να γνωρίζει τι συμβαίνει στην Ουκρανία, θα πίστευε πως ο Λαβρόφ είναι ένας φιλο-δυτικός πολιτικός που λατρεύει την αμερικανική κουλτούρα και κυρίως τα προϊόντα που παράγονται στις ΗΠΑ.

Ερωτηθείς για το ρεπορτάζ, ο Λαβρόφ είπε ότι δυτικοί δημοσιογράφοι λένε ψευδώς επί μια δεκαετία ότι ο 70χρονος Πούτιν είναι άρρωστος.

Διαβάστε επίσης:

Κεραυνοί από τον Μάικ Πενς κατά του Ντόναλντ Τραμπ: «Έθεσε τη ζωή μου σε κίνδυνο την ημέρα της εισβολής στο Καπιτώλιο»

Amazon: Ετοιμάζεται να απολύσει 10.000 υπαλλήλους αυτή την εβδομάδα

Βασιλιάς Κάρολος: Γιατί πήρε τον τίτλο του… «Δασοφύλακα» – Τι περιλαμβάνεται στις νέες του δραστηριότητες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:01