search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 04:12
MENU CLOSE

Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Χειρουργήθηκε με επιτυχία η 39χρονη Ελληνίδα

16.11.2022 20:49
thessaloniki1_new

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου η 39χρονη που τραυματίστηκε την περασμένη Κυριακή από τη φονική έκρηξη που σημειώθηκε στην περιοχή Ιστικλάλ της Κωνσταντινούπολης.

Η ασθενής έφτασε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Παπαγεωργίου χτες βράδυ λίγο πριν τις 9:00 με τουρκικό ασθενοφόρο και παρελήφθη από ιατρική ομάδα του Νοσοκομείου.

Πραγματοποιήθηκε εισαγωγή στην Ορθοπαιδική Κλινική και για την αξιολόγηση της κατάστασης της υγείας της έγιναν όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις.

Ο ιατρικός έλεγχος επιβεβαίωσε την ύπαρξη διαμπερούς τραύματος κάτω άκρου κνήμης-περόνης με ενσφήνωση μεταλλικού θραύσματος στην περόνη.

Μετά από εκτίμηση εξειδικευμένης ομάδας ιατρών, κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του θραύσματος.

Θα ξαναπήγαινε στην Τουρκία

Χθες, φτάνοντας στο νοσοκομείο,  η Άννα Δεπώλα, απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Αναφορικά με την στιγμή της τρομοκρατικής επίθεσης, δήλωσε ότι ήταν στο απέναντι πεζοδρόμιο και πως ήταν πάρα πολύ τυχερή η ίδια, ενώ σε ερώτηση για το αν θα ξανά πήγαινε στην Τουρκία απάντησε καταφατικά, λέγοντας πως έχει μάθει να ξεπερνάει στη ζωή της τις δύσκολες καταστάσεις, ενώ εξέφρασε τη λύπη της για τους ανθρώπους που χάθηκαν στη διάρκεια της συγκεκριμένης επίθεσης, ειδικά για τα παιδάκια.

Διαβάστε επίσης:

Κως: Γονείς ξυλοκοπούν 35χρονο που φέρεται να παρενόχλησε 13χρονη – Παραπέμπεται για κακούργημα (Video)

Κολωνός: Νέα πρόσωπα καλεί σε απολογία η ανακρίτρια – Είχαν λάβει φωτογραφίες και βίντεο της 12χρονης

Έκρυψε 13.000 ευρώ στο τζάκι χωρίς να το πει στον άνδρα της – Έγιναν… στάχτη όταν αυτός το άναψε (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32