search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:06
MENU CLOSE

Maestro: Η Μαρία βλέπει τη Γιάννα χτυπημένη – Αποκλειστικό απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο (Video)

17.11.2022 10:47
papakaliatis-maestro-new (2)

Το “Maestro” επιστρέφει το βράδυ της Πέμπτης και το νέο επεισόδιο αναμένεται να καθηλώσει για ακόμη μια φορά.

Στο πέμπτο επεισόδιο της δραματικής σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, με τίτλο “La Famiglia”, η απαγορευμένη σχέση του Ορέστη και της Κλέλιας αλλά και οι αντιδράσεις της οικογένειας της νεαρής θα βρεθούν στο επίκεντρο.

Στην εκπομπή “MEGA Καλημέρα” προβλήθηκε, μάλιστα, ένα αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο, όπου βλέπουμε αρχικά τη Μαρία να συναντά τη σύντροφο του γιου της Σπύρου, Γιάννα ανακαλύπτοντας πως και η ίδια έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον νεαρό. Εκείνη αρχικά αναφέρει πως το χτύπημα είναι αποτέλεσμα της “πτώσης” της από το μηχανάκι, όμως δεν καταφέρει να την πείσει και παραδέχεται πως ο Σπύρος τη χτύπησε “κατά λάθος”, ότι “δεν το ήθελε” και ότι “έγινε μία φορά”.

Φράσεις που η ίδια Μαρία έχει χρησιμοποιήσει και επαναλάβει ξανά και ξανά τόσο στον ίδιο της τον εαυτό όσο και στον γιο της, κάθε φορά που έπεφτε θύμα ξυλοδαρμού και κακοποίησης από τον Χαράλαμπο.

Στην επόμενη σκηνή η Μαρία συναντά τον Σπύρο, όπου του λέει πως εκείνος δεν μπορεί να γίνει σαν τον πατέρα του για να λάβει την απάντηση-χαστούκι “με αυτόν είσαι όμως“.

Maestro: Όσα θα δούμε στο πέμπτο επεισόδιο, με τίτλο “La Famiglia”

Ο Φάνης ετοιμάζεται για την προεκλογική του εκστρατεία, συνεχίζει τις παράνομες δραστηριότητες με τον Χαράλαμπο και προσπαθεί να κρατήσει την οικογένειά του ενωμένη, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Μαθαίνει για τη σχέση του Ορέστη με την Κλέλια και τον καλεί στο σπίτι με σκοπό να ανακαλύψει την αλήθεια.

Ο Ορέστης βρίσκεται σε αδιέξοδο και η αδυναμία του για την Κλέλια θα τον οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις οι οποίες θα έχουν αντίκτυπο στη ζωή του.

Διαβάστε επίσης:

Μαύρο Ρόδο: Βγήκε ολόγυμνος και τα social media πήραν… φωτιά! (Video)

ΕΡΤ: Πώς θα τιμήσει την 49η επέτειο του Πολυτεχνείου

Σπίτι με το MEGA: Καλεσμένος στη μουσική εκπομπή ο Πασχάλης (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:05