search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:44
MENU CLOSE

Ντέπυ Γκολεμά: Η μεγάλη αποτυχία της χρονιάς είναι το «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά (Video)

17.11.2022 11:28
skorda-gkolema-new

Για την τρέχουσα τηλεοπτική χρονιά, τις εκπομπές που κατάφεραν να ξεχωρίσουν αλλά και εκείνες που δεν έφεραν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα μίλησε η Ντέπυ Γκολεμά.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή Mega Καλημέρα, η τηλεκριτικός ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η εκπομπή που δεν κατόρθωσε να πείσει το τηλεοπτικό κοινό είναι το «Πρωινό μας» της Φαίης Σκορδά, χαρακτηρίζοντάς τη, μάλιστα, ως τη «μεγάλη αποτυχία της χρονιάς».

«Φέτος είναι μια γεμάτη και ενδιαφέρουσα τηλεοπτική χρονιά, η ψυχαγωγία κινείται σε χαμηλά επίπεδα. Η μεγάλη αποτυχία της χρονιάς κατά την άποψή μου είναι στον ΣΚΑΪ, το «Πρωινό μας» και η μετακίνηση της Φαίης από τον ΑΝΤ1 ήταν μεγάλο λάθος. Η Μαρία Κορίνθιου τα πάει καλύτερα από τη Δούκισσα Νομικού», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στο τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά, η Ντέπυ Γκολεμά δήλωσε:

«Θα προτιμούσα η ψυχαγωγία να μένει στην ψυχαγωγία και η ενημέρωση στην ενημέρωση. Διαβάζω κι εγώ ότι μάλλον, ο Νίκος Μουτσινάς θα κάνει εκπομπή στον Alpha. Εκπομπές σαν του Νίκου Μουτσινά νομίζω έχουν ημερομηνία λήξης, ο Νίκος είναι αξιόλογο παιδί και έχει θέση στην τηλεόραση. Σημασία δεν έχει πως θα έβλεπα εγώ τον Νίκο Μουτσινά, αλλά πως θα βρει εκείνος τα πατήματά του».

Ερωτηθείσα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η τηλεκριτικός επισήμανε ότι δεν τη γνωρίζει…

«Ποια είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Ίσως δεν την ξέρω, γιατί ήμουν πολύ εναντίον του Love Ιsland, άγγιζε τα όρια του χυδαίου. Έχω δηλώσει πως η Βίκυ Καγιά δεν μου αρέσει και το έχω πει σε όλους τους τόνους. Τους “Ράδιο Αρβύλα” δεν τους παρακολουθώ και δεν τους συμπαθώ κιόλας, με ενοχλούν τα πάντα», παραδέχθηκε.

Διαβάστε επίσης:

Maestro: Η Μαρία βλέπει τη Γιάννα χτυπημένη – Αποκλειστικό απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο (Video)

Μαύρο Ρόδο: Βγήκε ολόγυμνος και τα social media πήραν… φωτιά! (Video)

ΕΡΤ: Πώς θα τιμήσει την 49η επέτειο του Πολυτεχνείου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:42