Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Κακοποίησης των Παιδιών έστειλε με ανάρτησή της στο Instagram η Μαρέβα Μητσοτάκη.
Όπως γράφει η Μαρέβα Μητσοτάκη, «η σιωπή επιτέλους σπάει. Το οργανωμένο κράτος οφείλει να προσαρμόσει ανάλογα τις δράσεις του».
Αναλυτικά η ανάρτηση της Μαρέβας Μητσοτάκη:
«Η Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Κακοποίησης των Παιδιών πολιορκείται, φέτος, στη χώρα μας από καταγγελίες και αποκαλύψεις που συγκλονίζουν. Η σιωπή επιτέλους σπάει. Η Πολιτεία κινητοποιείται. Δράματα που άλλοτε έμεναν στα σκοτεινά υπόγεια της κοινωνίας τώρα έρχονται στο φως της Δικαιοσύνης.
Το οργανωμένο κράτος οφείλει να προσαρμόσει ανάλογα τις δράσεις του. Στον τομέα της πρόληψης, σε εκείνον της τιμωρίας των ενόχων, αλλά κυρίως στο πεδίο της προστασίας των παιδιών που συχνά γίνονται θύματα για δεύτερη φορά.
Μερίδιο, όμως, στην προσπάθεια αυτή έχει και η κοινωνία. Αναβαθμίζοντας ο κάθε πολίτης τον ρόλο της οικογένειας. Μεγαλώνοντας με αλήθεια και αγάπη τα παιδιά μας. Αγρυπνώντας στον κύκλο μας. Και αντιμετωπίζοντας το κάθε κορίτσι και αγόρι γύρω μας, σαν δικό μας. Γιατί δικά μας παιδιά είναι όλα τα παιδιά της χώρας».
Διαβάστε επίσης:
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δημιουργεί ίδρυμα με σύνθημα «We heal together»
Λάρισα: Δημοτικό σχολείο παίζει Χατζιδάκι και Βιβάλντι στα διαλείμματα (Video)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.