search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:35
MENU CLOSE

Μουντιάλ 2022 – Καρίμ Μπενζεμά: «Δεν τα παρατάω στη ζωή μου αλλά τώρα έπρεπε να σκεφτώ την ομάδα» (Video)

20.11.2022 16:15
benzema_0

Ο τραυματισμός του Καρίμ Μπενζεμά ήταν τελικά πολύ σοβαρός και η Εθνική Γαλλίας είναι αναγκασμένη να πορευτεί χωρίς αυτόν στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο 34χρονος Γάλλος επιθετικός έκανε μία ανάρτηση στους επίσημους λογαριασμούς στα social media, μετά την επισημοποίηση της μη συμμετοχής του στο Μουντιάλ του Κατάρ, μέσω της οποιας εξήγησε πως παρ’ ότι εκείνος δεν έχει μάθει τα παρατάει ποτέ στην ζωή του και θα ήθελε να μείνει για να παλέψει και να αγωνιστεί σε κάποιο ματς αν αυτό κριθεί δυνατό, ακολούθησε τελικά τη λογική βάζοντας πάνω απ’ όλα το καλό της ομάδας και άφησε έτσι την θέση του κενή για να έρθει κάποιος που όντως είναι σε κατάσταση να αγωνιστεί και να βοηθήσει.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Καρίμ Μπενζεμά:

«Στην ζωή μου δεν τα παρατάω, όμως απόψε πρέπει να σκεφτώ την ομάδα, όπως κάνω πάντα, οπότε η λογική που μου λέει να αφήσω την θέση μου σε κάποιον που μπορεί να την βοηθήσει να κάνει ένα εξαιρετικό Παγκόσμιο Κύπελλο. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα υποστήριξή σας».

Πάντως από τη μεριά του, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας Ντινιέ Ντεσάν είπε: «Ο Καρίμ ένιωσε μυϊκό πόνο. Είχε μεγάλη ζημιά σε σχέση με τις προθεσμίες που είχαμε να προλάβουμε. Αν θα αντικατασταθεί; Όχι».

Διαβάστε επίσης:

Στον δρόμο του Καντονά η Νεολαία του Μέρα25: «Όχι στο Μουντιάλ – Όχι στην καταπάτηση δικαιωμάτων»

Μουντιάλ 2022: «Αρχίζει το μάτς…» – Το Παγκόσμιο Κύπελλο των μεγάλων προκλήσεων στο Κατάρ (Video)

Κτηνωδία στην Πάτρα: Άναυδος ο ανακριτής με τη δικαιολογία του ηλικιωμένου που έσερνε σκύλο με το αυτοκίνητο (Σκληρές εικόνες)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50