search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.05.2024 07:22
MENU CLOSE

«Πόρτα» του Τραμπ στο Twitter: «Ευχαριστώ Έλον αλλά δεν επιστρέφω»

20.11.2022 22:46
Donald Trump_new

Ο Ντόναλντ Τραμπ ευχαρίστησε τον Έλον Μασκ για την άρση της απαγόρευσης του λογαριασμού του ωστόσο τόνισε πως δεν επιστρέφει στο Twitter.

O Ντόναλντ Τραμπ ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρει η προοπτική επιστροφής στο Twitter παρά το γεγονός πως μία ισχνή πλειοψηφία ψήφισε υπέρ της επαναφοράς του λογαριασμού του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, ο οποίος είχε «κλείσει» από την υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης για υποκίνηση βίας.

Μάλιστα, ο Τραμπ τόνισε πως συνεχίζει στο Truth Social που κατά τον ίδιο δεν έχει τα… ψεγάδια του Twitter.

Τη δημοσκόπηση τη διοργάνωσε ο νέος ιδιοκτήτης Έλον Μασκ ο οποίος με… ενθουσιασμό τόνισε πως «ο λαός μίλησε».

Λίγο περισσότεροι από 15 εκατομμύρια χρήστες του Twitter ψήφισαν στη δημοσκόπηση με το 51,8% να ψηφίζει υπέρ της επαναφοράς.

Ο λογαριασμός του Τραμπ στο Twitter, ο οποίος είχε πάνω από 88 εκατομμύρια οπαδούς πριν του απαγορευτεί στις 8 Ιανουαρίου 2021, άρχισε να συγκεντρώνει followers. Ορισμένοι χρήστες ανέφεραν αρχικά ότι δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τον λογαριασμό που αποκαταστάθηκε το Σάββατο το βράδυ.

«Δεν βλέπω κανέναν λόγο γι’ αυτό», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος μέσω βίντεο όταν ρωτήθηκε από ένα πάνελ στην ετήσια συνάντηση της ηγεσίας του Ρεπουμπλικανικού Εβραϊκού Συνασπισμού αν σκοπεύει να επιστρέψει στο Twitter.

Είπε ότι θα επιμείνει στη νέα του πλατφόρμα Truth Social, την εφαρμογή που ανέπτυξε η νεοφυής επιχείρηση του Trump Media & Technology Group (TMTG), η οποία, όπως είπε, έχει καλύτερη εμπλοκή χρηστών από το Twitter και τα πηγαίνει «εκπληκτικά καλά».

Ο Τραμπ, ο οποίος ανακοίνωσε και επίσημα ότι μπαίνει στην τρίτη του κούρσα για τον Λευκό Οίκο το 2024, επαίνεσε τον Μασκ και είπε ότι πάντα τον συμπαθούσε. Αλλά ο Τραμπ είπε επίσης ότι το Twitter υποφέρει από bots, ψεύτικους λογαριασμούς και ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι «απίστευτα».

Διαβάστε επίσης:

Γερμανία: Η Υπηρεσία Δικτύων «αδειάζει» την Πολιτική Προστασία – «Δεν κινδυνεύει η χώρα από μπλακ άουτ»

Τουρκικά μαχητικά «σφυροκοπούν» Κούρδους σε Συρία και Ιράκ – «Πολλοί τρομοκράτες εξουδετερώθηκαν»

Τραγωδία στην Αίγυπτο: 12 νεκροί από σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.05.2024 07:17