search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 10:10
MENU CLOSE

Χατζηδάκης: «Όποιος με παρακολουθούσε, θα έπληττε θανασίμως» – «Δεν σκοπεύω να απευθυνθώ στην ΑΔΑΕ» (video)

22.11.2022 16:35
xatzidakis_new

Στο σκάνδαλο των υποκλοπών αναφέρθηκε ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, με αφορμή τις αποκαλύψεις της εφημερίδας «Documento».

Μετά τις νεότερες αποκαλύψεις του «Documentο» ότι βρισκόταν υπό παρακολούθηση τόσο από το Predator όσο και από την ΕΥΠ, ο κ. Χατζηδάκης μίλησε στην ΕΡΤ για το θέμα.

Σχετικά με το αν γνώριζε οτι βρίσκεται υπό καθεστώς παρακολούθησης, απάντησε: «Τι να σας πω, δεν τα βρίσκω καθόλου σοβαρά αυτά. Όχι μόνο γιατί γνωρίζω προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όχι μόνο γιατί κινούμαι στο φως, δεν έχω να κρύψω κάτι. Όποιος με παρακολουθούσε, αν με παρακολουθούσε, επιχειρηματίας, θα έπληττε θανασίμως».

Όταν ρωτήθηκε αν σκοπεύει να απευθυνθεί στην ΑΔΑΕ, όπως ο Νίκος Ανδρουλάκης, για να μάθει αν η συσκευή του παρακολουθούταν, απάντησε πως «πέραν των μέτρων που παίρνω, δε θέλω να νομιμοποιήσω όλες αυτές τις ιστορίες».

Διαβάστε επίσης:

Ευάγγελος Βενιζέλος: Παρουσίαση του νέου του βιβλίου στην Πάτρα

Έπεσαν οι υπογραφές στη νέα διακρατική συμφωνία Ελλάδας – Αιγύπτου: Τι προβλέπει (Photos/Video)

Με την Ιωάννα Κολοβού συναντήθηκε ο Τσίπρας – «Την ιστορία αυτή θα τη βλέπουμε διαρκώς εξαιτίας του πτωχευτικού Μητσοτάκη» (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 10:09