search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 10:37
MENU CLOSE

Δραπετσώνα: Ελεύθερη η ιδιοκτήτρια του λυκόσκυλου που σκότωσε το κανίς (Video)

23.11.2022 09:16
drapetsona_skylos_new

Προσωρινά ελεύθερη αφέθηκε η ιδιοκτήτρια του λυκόσκυλου, το οποίο προ ημερών κατασπάραξε ένα κανίς στη μέση του δρόμου στην Δραπετσώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ιδιοκτήτρια του λυκόσκυλου το είχε δεμένο με φουλάρι και αρκετές φορές στο παρελθόν έχει απειλήσει κόσμο.

Συγκεκριμένα, γείτονες αναφέρουν πως η ιδιοκτήτρια του λυκόσκυλου το άφηνε συχνά ελεύθερο χωρίς λουρί, ενώ στο παρελθόν έχει ορμήξει σε άλλα σκυλιά και παιδιά στο πάρκο της γειτονιάς.

H ιδιοκτήτρια του κανίς κατέθεσε εναντίον της μήνυση, ενώ οι αστυνομικοί της απέσπασαν το μεγαλόσωμο σκυλί με εισαγγελική εντολή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, το λυκόσκυλο μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο ΔΙΚΕΠΑΖ, ενώ αναμένεται να αποφασιστεί η τύχη του ζώου.

Μετά από εξέταση του μεγαλόσωμου σκύλου βρέθηκε τσιπάκι το οποίο δεν ανήκει στην ίδια, ενώ ερευνάται ο ιδιοκτήτης που έχει δηλωθεί επίσημα.

Απειλές καταγγέλλει η ιδιοκτήτρια του κανίς

Η ιδιοκτήτρια του κανίς ευχαρίστησε, μιλώντας στο MEGA τα άτομα που απευθύνθηκαν στις Αρχές, ενώ ανέφερε πως δέχτηκε απειλές από τη μητέρα της ιδιοκτήτριας του λυκόσκυλου.

«Πήγε στην υποδοχή του καταστήματος που εργάζομαι. Δεν μίλησε η ίδια, αλλά η μητέρα της. Είχε το θράσος και είπε ότι ο εισαγγελέας της έσπασε την πόρτα και ότι είναι ντροπή μου γι΄ αυτό το πράγμα. Με έψαχνε μέσα στη δουλειά για να με φτύσει στη μούρη», είπε.

«Ισχύει ότι απειλεί τον κόσμο και μιλάει πολύ θρασύτατα. Δεν σέβεται κανέναν και τίποτα», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης:

Καλάθι του νοικοκυριού: Όλες οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ έχουν μείωση στις τιμές, λέει ο Γεωργιάδης

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση η 21χρονη – «Το παιδί μου δεν γίνεται όπως πριν, ελπίζουμε σε ένα θαύμα»

Καιρός σήμερα -Έκτακτο δελτίο: Ραγδαία επιδείνωση με βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 10:37