search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:22
MENU CLOSE

Μακελειό στις ΗΠΑ: Επτά νεκροί από πυροβολισμούς σε κατάστημα Walmart στην Βιρτζίνια (Videos)

23.11.2022 07:54
walmart_shooting_new

Έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν από τα πυρά ενόπλου μέσα σε σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Walmart στο Τσέζαπικ της πολιτείας της Βιρτζίνια, ανακοίνωσε σήμερα η δημοτική αρχή, διευκρινίζοντας ότι ο δράστης έχασε επίσης τη ζωή του.

«Η αστυνομία του Τσέζαπικ επιβεβαιώνει επτά θύματα, μεταξύ των οποίων ο δράστης, από τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στη διάρκεια της περασμένης νύκτας στο κατάστημα της Walmart», ανέφερε η δημοτική αρχή μέσω του Twitter.

Μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει κάνει γνωστές λεπτομέρειες για τον δράστη, όμως μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως πρόκειται για τον διευθυντή του καταστήματος.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Λίο Κοσίνσκι είχε δηλώσει νωρίτερα στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σούπερ μάρκετ βρέθηκαν μπροστά σε νεκρούς και τραυματίες.

Ένας υπάλληλος της Walmart, που στεκόταν έξω από το κατάστημα μετά τη φρικτή επίθεση, αποκάλυψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Ήταν ο διευθυντής. Ένας από τους μάνατζερ». 

Αναφερόμενος στον ένοπλο, ο υπάλληλος πρόσθεσε: «Τίναξε τα μυαλά του και τα πάντα. Σκότωσε το κορίτσι εκεί μέσα και όλους. Μπήκε μέσα και άρχισε να πυροβολεί. Λυπάμαι για τα θύματα. «Μόλις έφυγα από την αίθουσα διαλειίμματος, ο μάνατζερ μπήκε εκεί και άρχισε να κουκουλώνει τους ανθρώπους εκεί μέσα, άρχισε να πυροβολεί. Δυστυχώς χάσαμε μερικούς από τους συνεργάτες μας».

Η γερουσιαστής της πολιτείας της Βιρτζίνια, Λουίζ Λούκας, ανέφερε σε μια δήλωση: «Είμαι απολύτως συντετριμμένη που ο τελευταίος μαζικός πυροβολισμός στην Αμερική έλαβε χώρα σε ένα Walmart στην περιοχή μου στο Τσέζαπικ της Βιρτζίνια απόψε. Δεν θα ησυχάσω μέχρι να βρούμε τις λύσεις για να τερματιστεί αυτή η επιδημία βίας με όπλα στη χώρα μας που έχει πάρει τόσες πολλές ζωές».

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός 5,9 Ρίχτερ στην Τουρκία – Πανικός και διακοπές ρεύματος (Video)

«Καμπανάκι» από βετεράνο ανταποκριτή στη Μόσχα: Αν πέσει ο Πούτιν, η Δύση θα αντιμετωπίσει «πιο τρομακτική» ηγεσία

Γιατί ο Καναδάς θέλει να κάνει «εισαγωγή» 1,5 εκατομμυρίου μεταναστών (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:20