search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:52
MENU CLOSE

Το Μουντιάλ φέρνει τηλεθέαση στον ΑΝΤ1

25.11.2022 16:43
moundial_new

Το μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης της ημέρας απέσπασε χθες ο ΑΝΤ1 και οφείλεται κυρίως στον κόσμο που συντονίστηκε στη συχνότητα του και παρακολούθησε τα τρία ματς του Μουντιάλ.

Ενδιαφέρον έχει το στοιχείο ότι Mega και Alpha διατήρησαν τη δυναμική τους, όπως επίσης και τα υπόλοιπα κανάλια. Που σημαίνει ότι μια σημαντική μερίδα τηλεθεατών που φαίνεται ότι έχει διαρρήξει τη σχέση του με την παραδοσιακή τηλεόραση ή που προτιμά τους τοπικής και περιφερειακής εμβέλειας σταθμούς συντονίστηκε στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Το Mega είχε μερίδιο 16,7%, ο Alpha 15%-η Nielsen κατέγραψε ελαφρά υποχώρηση- ανεπαίσθητη μεταβολή παρατηρήθηκε στον Σκάι, αυξητική τάση εμφάνισε το Star και το Open, ενώ κατά μισή ποσοστιαία μονάδα σε σχέση με την Τετάρτη, μίκρυνε το κομμάτι που αναλογεί στην ΕΡΤ1.

Διαβάστε επίσης:

Μείωση τραπεζικού δανεισμού για το Real Group

Μουντιάλ 2022: Η ενημέρωση μακριά από τους προβολείς των γηπέδων – Νόμοι «θηλιά» στην ελευθεροτυπία

Ξέσπασε σε λυγμούς η Κατερίνα Καινούργιου: «Νιώθω πολύ μόνη μου, δεν έχω έναν σύντροφο» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:51