search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:17
MENU CLOSE

Μαγγηριάδης για συνέντευξη με πατέρα Αντώνιο και πρεσβυτέρα: «Νιώθαμε ότι κάτι συμβαίνει» (Video)

27.11.2022 18:46
synentefksi

Για την κοινή συνέντευξη του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας, μετά τις πρώτες καταγγελίες για την «Κιβωτό του Κόσμου» μίλησε ο Απόστολος Μαγγηριάδης στην εκπομπή «Δύο στη 1» της ΕΡΤ.

Ο δημοσιογράφος εξήγησε πως ήταν η πιο δύσκολη συνέντευξη που έχει κάνει ποτέ και αποκάλυψε πως ακούγοντάς τους ένιωθε ότι κάτι συμβαίνει.

«Ήταν η πιο δύσκολη συνέντευξη που έχω κάνει μέχρι στιγμής. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που τα τελευταία 20 χρόνια αποτελούσε ένα πρότυπο για όλους μας, τον θαυμάζαμε για το έργο του. Και ξαφνικά αρχίζουμε να νιώθουμε ότι κάτι γίνεται, ότι κάτι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες» είπε ο Απόστολος Μαγγηριάδης.

«Εξεπλάγην και ήμουν σε πολύ δύσκολη θέση. Έλεγα από μέσα μου: “Θεέ μου, δεν θέλω να είναι τίποτε απ’ όλα αυτά που λέγονται αλήθεια”. Υπήρχε αμηχανία και από τις δύο πλευρές», συνέχισε.

Διαβάστε επίσης:

Γερμανού: Απάντησε σε σχόλιο στο Twitter: «Έχω καλέσει κι άλλον πολιτικό αρχηγό εδώ κι ένα μήνα, ξέρει εκείνος…»

Τηλεθέαση: Πρωτιές ΑΝΤ1 σε όλες τις ζώνες – «Γκολ» Χρηστίδου στην πρωινή ζώνη

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Κυριακής (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:11