search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 05:00
MENU CLOSE

Οικονόμου σε Τσίπρα: Ο πρωθυπουργός θα τοποθετηθεί θεσμικά, υπεύθυνα, συγκροτημένα, τεκμηριωμένα και συγκεκριμένα

28.11.2022 21:20
oikonomou_new

Απάντηση στις αιτιάσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος καταθέτοντας νέα επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό για τις υποκλοπές αναρωτήθηκε αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρει το θάρρος να έρθει στη Βουλή για να διαψεύσει ότι παρακολουθούσε την εισαγγελέα της ΕΥΠ έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου στην ανακοίνωσή του ανέφερε: «Παρότι η Κυβέρνηση έχει δρομολογήσει, εδώ και καιρό, τη διερεύνηση των καταγγελιών σχετικά με τα λογισμικά παρακολούθησης και συνδράμει το έργο της ελληνικής Δικαιοσύνης ώστε η έρευνα να προχωρά γοργά, ο κ. Τσίπρας συνεχίζει μονότονα την ίδια τακτική.

Προσπαθεί -παίρνοντας κάθε εβδομάδα τη σκυτάλη από τον δημοσιογραφικό του βραχίονα – να δημιουργήσει εντυπώσεις, αναπαράγοντας ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς και επιζητώντας το θέαμα και όχι την ουσία.

Να είναι σίγουρος ότι όλες οι απαντήσεις θα δοθούν όταν ολοκληρωθούν οι θεσμικές διαδικασίες, με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και για όλο το διάστημα δράσης των λογισμικών αυτών στην Ελλάδα».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κάνοντας αναφορά στην αντιπαράθεση Τσίπρα με τον Πρωθυπουργό στο Κοινοβούλιο, συστήνει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει λίγο υπομονή. «Σύντομα ο Πρωθυπουργός θα τοποθετηθεί στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τη θωράκιση απέναντι στα κακόβουλα λογισμικά και την αντιμετώπιση διαχρονικών παθογενειών στο κομμάτι των υπηρεσιών ασφαλείας.

Θεσμικά, υπεύθυνα, συγκροτημένα, τεκμηριωμένα και συγκεκριμένα» κατέληξε ο κ. Οικονόμου.

Διαβάστε επίσης:

Σε θερμό κλίμα η συνάντηση Μητσοτάκη με τον βασιλιά Κάρολο στο κάστρο του Ουίνδσορ (Photos)

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Θα βρείτε το θάρρος να έρθετε στη Βουλή για να διαψεύσετε ότι παρακολουθούσατε την εισαγγελέα της ΕΥΠ;

Μητσοτάκης από Λονδίνο: Μετά τις εκλογές αναμένω «έκρηξη» επενδύσεων διότι θα έχουμε τέσσερα χρόνια μπροστά μας (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48