search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 18:47
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν οι λήπτες των οργάνων της 21χρονης – Πώς θα προχωρήσει η διαδικασία

28.11.2022 23:09
thessaloniki_troxaio_new

Τέλος στην αγωνία τόσο των γονιών της 21χρονης που παρασύρθηκε στην Καμάρα από αυτοκίνητο και κατέληξε όσο και στους υποψήφιους λήπτες των οργάνων της δόθηκε από τους γιατρούς, καθώς βρέθηκαν οι συμβατοί λήπτες οι οποίοι θα λάβουν τα όργανα της 21χρονης .

Οι γονείς της 21χρονης φοιτήτριας ανακοίνωσαν αμέσως μετά τον θάνατό της πως θα δωρίσουν τα όργανά της, καθώς ήταν κάτι που θα ήθελε και η ίδια η κόρη τους.

Σύμφωνα με το thesstoday, οι λήπτες που θα λάβουν το ήπαρ, τους πνεύμονες, την καρδιά, τα νεφρά και τους κερατοειδείς της 21χρονης κοπέλας έχουν βρεθεί.

Οι γονείς της κοπέλας ενημερώθηκαν από τους υπευθύνους του νοσοκομείου ότι ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις για τον έλεγχο ιστοσυμβατότητας και έχουν καταλήξει στα άτομα που θα λάβουν τα όργανα του παιδιού τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η διαδικασία για τη λήψη οργάνων θα ξεκινήσει μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας και θα ολοκληρωθεί τις πρωινές ώρες της Τρίτης, οπότε θα αφαιρεθεί από την υποστήριξη της ζωής.

Σημειώνεται ότι προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ο 26χρονος οδηγός, ο οποίος κατηγορείται ότι παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτη την 21χρονη φοιτήτρια, στο ύψος της Καμάρας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της ύστερα από νοσηλεία στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Αντίθετα , η 19χρονη συνοδηγός αφέθηκε ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στον Κολωνό: Οι αγωνιώδεις κλήσεις των πυροσβεστών στο ΕΚΑΒ – Τι λέει ο πατέρας του 5χρονου (Video)

Κιβωτός του Κόσμου: «Έλαβα 1 εκατ. ευρώ αλλά η αξία του ακινήτου ήταν 3,5 εκατ. ευρώ» απαντά ο Λούλης για τη «δωρεά»

Σοκαριστικό βίντεο στη Θεσσαλονίκη – Βρεφονηπιοκόμος χαστουκίζει παιδάκι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 18:44