search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:10
MENU CLOSE

Αυτή είναι πραγματική Black Friday: Laptop, notepad και κινητά από 7 δολάρια στις ΗΠΑ

01.12.2022 16:27
black_friday_new

Viral στο Tiktok έχουν γίνει βίντεο που δείχνουν χαρούμενους και ενθουσιασμένους καταναλωτές στις ΗΠΑ να αγοράζουν τη Black Friday ακριβά gadget με μόλις επτά δολάρια.

Είναι η μέρα που περιμένουν όλοι οι Αμερικανοί για να κάνουν τις αγορές τους σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Κάτι που ακόμα δεν έχουμε δει να συμβαίνει στην Ελλάδα.

@blackfridaydeals_fm1960 #Htx #fyp #fy #binstore #thirftshop #theiftstore #7dollars #viraltiktok #fm1960 #deals #houstontx #houston #binstore #binstorefinds #foryoupage ♬ original sound – Black Friday Deals FM 1960

Η σύγκριση μεταξύ της Black Friday στις ΗΠΑ και στην χώρα μας μόνο θλίψη μπορεί να προσφέρει στους Έλληνες καταναλωτές, που φέτος είδαν ελάχιστη διαφορά στις τιμές τη συγκεκριμένη μέρα, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις σημειώθηκαν και απάτες.

@blackfridaydeals_fm1960

#Htx #fyp #fy #binstore #thirftshop #theiftstore #7dollars #viraltiktok #fm1960 #deals #houstontx #houston #binstore #binstorefinds #foryoupage #

♬ original sound – Black Friday Deals FM 1960

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσέλευση που είχαν τα καταστήματα τις ημέρες Black Friday ήταν μεγάλη. Αυτές τις ημέρες η κίνηση είναι επίσης αυξημένη για τις χριστουγεννιάτικες αγορές, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πλησιάσουμε τις εικόνες που έρχονται από καταστήματα της Αμερικής.

Διαβάστε επίσης:

Μαδρίτη: Νέα παγιδευμένη επιστολή, στην πρεσβεία των ΗΠΑ αυτή τη φορά (Videos)

Ουκρανία: Φόβοι για μαζικές αεροπορικές επιθέσεις της Ρωσίας – Δεκάδες βομβαρδιστικά συγκεντρώνονται σε ρωσική βάση (photos)

Τι κάνει σήμερα ο εραστής της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Τζέιμς Χιούιτ (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:10