search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:50
MENU CLOSE

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πήρε θέση για τον φεμινισμό και προκάλεσε αντιδράσεις

01.12.2022 18:58
tsitsipas_new

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε θέση για τον φεμινισμό μέσω Twitter και για ακόμη μία φορά φρόντισε… να προκαλέσει αντιδράσεις.

Ο Έλληνας τενίστας έκανε retweet το σχόλιο του επιχειρηματία Ιμάν Γκάτζι, το οποίο είχε στο στόχαστρο τον σύγχρονο φεμινισμό. 

Πιο συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας έγραψε: «Ο σύγχρονος φεμινισμός διδάσκει στις γυναίκες να μισούν τους άνδρες. Γυναίκες να μισούν τις γυναίκες εκείνες που είναι περήφανες που είναι γυναίκες. Και κάνει τους άνδρες να ντρέπονται που είναι άνδρες. Είναι πραγματικά κρίμα που κάτι που ήταν αρχικά τόσο αγνό έχει μετατραπεί σε κάτι τόσο καρκινώδες». 

Ο Τσιτσιπάς απάντησε στη συνέχεια σε σχόλιο στη δική του ανάρτηση, αναφέροντας: «Κατά τη γνώμη μου όλοι είναι και πρέπει να είναι ίσοι με όλους. Ανεξάρτητα από την καταγωγή, το φύλο, τη θρησκεία, την εθνικότητα ή τη φυλή του. Ο σύγχρονος φεμινισμός έχει μετατραπεί από την ισότητα των φύλων σε μια λατρεία οργής που επιδιώκει να υποτιμήσει τους άνδρες. Πώς είναι αυτό δίκαιο;»

Το συγκεκριμένο retweet δεν πέρασε απαρατήρητο από τους φαν του Στέφανου, με τους περισσότερους να του γράφουν να διαβάσει εκ νέου το τι γράφει ο Γκάτζι και εν συνεχεία τον παρακαλούσαν να το σβήσει. 

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2022: Μεξικανός εκτός εαυτού μαχαίρωσε την τηλεόραση μετά τον αποκλεισμό της εθνικής του ομάδας (Video)

Aντετοκούνμπο: Θα παίζω στην Εθνική όσο είμαι υγιής, είναι τρομερό να εκπροσωπείς 11 εκατ. Έλληνες

Μουντιάλ 2022: Μεγάλη νίκη για την Τυνησία – Επικράτησε της Γαλλίας με 1-0, αλλά αποκλείστηκε (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:46