search
ΣΑΒΒΑΤΟ 25.05.2024 13:18
MENU CLOSE

Τζένιφερ Λόπεζ: Tι την «τρομάζει» πιο πολύ ως μητέρα (Videos)

01.12.2022 13:22
jennifer-lopez-new

Για την προσωπική αλλά και επαγγελματική της ζωή μίλησε η Τζένιφερ Λόπεζ σε συνέντευξή της στη Vogue, αναφερόμενη -μεταξύ άλλων- και στα παιδιά της.

Η διάσημη τραγουδίστρια χαρακτηρίζει την εργασιακή της ηθική «αδυσώπητη», ενώ παραδέχεται ότι αυτό που την τρομάζει περισσότερο ως γονέα είναι η περίοδος της εφηβείας.

Μια συμβουλή που θα έδινε στα δίδυμα παιδιά της Max και Emme, 14 ετών, είναι ότι «αν δουλεύεις σκληρά, μπορείς να πετύχεις τα πάντα», ενώ ερωτηθείσα τι βρίσκει πιο «τρομακτικό» στο γεγονός πως είναι γονέας, η ίδια απαντά χαμογελώντας «τα πάντα», για να προσθέσει αμέσως μετά: «σίγουρα τα εφηβικά χρόνια».

Μιλώντας για το κομμάτι που της προσφέρει τη μεγαλύτερη ικανοποίηση ως μητέρα, η Τζένιφερ Λόπεζ απαντά «όλα αυτά που τα ίδια τα παιδιά μπορούν να μας μάθουν».

Διαβάστε επίσης:

Latin Grammy: «Αειθαλής» 95χρονη πήρε το βραβείο… πρωτοεμφανιζόμενης! (video)

Χρήστος Βαλαβανίδης για εγκεφαλικό: «Χρωστάω τη ζωή μου στον Κώστα Σπυρόπουλο» (Videos)

Μίλτος Πασχαλίδης: «Εγώ με τον Θάνο Μικρούτσικο συνομιλώ κάθε βδομάδα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.05.2024 13:12