search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:17
MENU CLOSE

Φρίκη στη Γαλλία: Δύο μωρά βρέθηκαν νεκρά μέσα σε καταψύκτη (video)

02.12.2022 10:01
france_police
φωτογραφία αρχείου

Μπροστα σε μια φρικιαστική υπόθεση φαίνεται ότι βρίσκονται οι αρχές στη Γαλλία μετά τον εντοπισμό δύο πτωμάτων που ανήκουν σε μωρά, μέσα σε καταψύκτη στην πόλη Βολκλούζ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από γαλλικά μέσα ενημέρωσης τα δύο μωρά βρέθηκαν νεκρά σε καταψύκτη σπιτιού μια γυναίκας.

Όπως μεταδίδει το BMFTV η 41 ετών γυναίκα, για την οποία ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό τι σχέση είχε με τα δύο νεκρά μωρά, έχει συλληφθεί.

«Τα δεδομένα μας δείχνουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.

«Τα γεγονότα είναι ποινικής φύσης», δήλωσε στο AFP και η εισαγγελέας του Καρπεντρά Ελέν Μουρζέ.

Η Μουρζέ αρνήθηκε να αναφερθεί «λεπτομερώς» στην ηλικία ή στο φύλο των νεκρών μωρών ή στη σχέση τους με την γυναίκα που τέθηκε υπό κράτηση.

«Η νεκροτομή θα μας πει περισσότερα», είπε η εισαγγελέας.

Το τηλεφώνημα που αποκάλυψε τη φρίκη

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν «ένα τρίτο πρόσωπο» κάλεσε την αστυνομία να ερευνήσει το σπίτι μέσα στο οποίο βρισκόταν ο καταψύκτης.

Η τοπική εφημερίδα La Provence άφησε σήμερα να εννοηθεί ότι οι πρώτες ενδείξεις παραπέμπουν στο ότι η γυναίκα έδρασε μόνη της και ότι πρόκειται για νεογέννητα.

Ωστόσο ακόμη δεν είναι σαφές αν ήταν δικά της παιδιά.

Οι αστυνομικοί περιμένουν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση από την έκθεση του ιατροδικαστή που θα πραγματοποιήσει τη νεκροψία-νεκροτομή στις σορούς των δύο βρεφών με νέες ανακοινώσεις για την υπόθεση να αναμένονται τις επόμενες ώρες.

Διαβάστε επίσης:

Ισέι Σαγκάουα: Πέθανε ο ιάπωνας κανίβαλος, που συγκλόνισε τον κόσμο (videos)

Βρυξέλλες: Η «παιδική χαρά» των κατασκόπων και οι «προτεραιότητες» των βελγικών αρχών (Videos)

Γαλλία: Αναγνωρίστηκαν 450 θύματα σεξουαλικής βίας στους κόλπους της Καθολικής Εκκλησίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:15