search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:47
MENU CLOSE

Netflix: Χάρι και Μέγκαν βάζουν «φωτιά» με την κυκλοφορία του τρέιλερ – Η αναζωπύρωση της κόντρας με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ (photo/video)

02.12.2022 14:26
harry_meghan0212_netflix_new
credit: Netflix

«Ατραπό καταστροφής» χαρακτηρίζει η βρετανική Sun την επιλογή της Μέγκαν και του Χάρι να αναζωπυρώσουν τον πόλεμο με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ, με τον χρόνο που επέλεξαν για να δώσουν στη δημοσιότητα το τρέιλερ της δουλειάς τους που θα προβληθεί από το Netflix.

Η Page Six συμπληρώνει ότι η δημοσιοποίηση του τρέιλερ στη συγκεκριμένη συγκυρία έγινε με σκοπό να επισκιαστεί η επίσκεψη του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας στις ΗΠΑ.

Κατά τη Sun το τρέιλερ του Netflix είναι «εμπρηστικό» και «αναζωπυρώνει τον πόλεμο» ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η Page Six επικαλούμενη πηγές τις οποίες δεν κατονομάζει τονίζει πως η δημοσιοποίηση του τρέιλερ είναι «συντονισμένη προσπάθεια» επισκίασης της πολυσυζητημένης επίσκεψης στις ΗΠΑ του Ουίλιαμ και της Κέιτ.

Η Sun γράφει ότι στο διάρκειας 60 δευτερολέπτων τρέιλερ για την προώθηση του δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ του Χάρι και της Μέγκαν υπάρχουν υπαινιγμοί για καταστροφικές αναφορές στον Ουίλιαμ, την Κέιτ και την Καμίλα, με τον Χάρι να επαναλαμβάνει απειλητικά ότι «κανένας δεν βλέπει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες». Η Κέιτ και ο Ουίλιαμ έδειξαν να αδιαφορούν για τους υπαινιγμούς αυτούς κατά την επίσκεψή τους στη Βοστόνη, αλλά κάποιος παρατήρησε πως παρά «τα πολλά χαμόγελα, ήταν εμφανές ότι η Κέιτ είχε ένα πραγματικά σκληρό look».

Πηγές της βασιλικής οικογένειας, τις οποίες επικαλείται η Page Six ανέφεραν πως ο χρόνος επιλέχθηκε «επί τούτου» για να πληγεί ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας. Οι Σάσεξ θέλουν να «χαλάσουν» την επίσκεψη του Ουίλιαμ και της Κέιτ και έχουν πρόθεση να συγκρουστούν μαζί τους, ανέφερε άνθρωπος μέσα από το παλάτι.

credit: Netflix

Το δραματικό τίζερ για τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ, που προωθεί το έξι επεισοδίων δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ με τον τίτλο «Harry & Meghan», κυκλοφόρησε την ώρα που ο Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον βρίσκονταν στο μέσο της μεγάλης επίσκεψής τους στη Βοστόνη.

«Όταν το διακύβευμα είναι τόσο σοβαρό, δεν έχει νόημα να ακούσετε την δική μας ιστορία, από εμάς;», αναρωτιέται η Μέγκαν Μαρκλ, σε ένα σημείο του διαφημιστικού τίζερ, καθώς φαίνεται να σκουπίζει τα δάκρυά της.

Πηγή του παλατιού, που πιθανότατα δεν έχει την καλύτερη εντύπωση για το ζευγάρι Χάρι και Μέγκαν, υποστήριξε ότι «είναι δύσκολο να μην κάνεις συγκρίσεις με το σόου των Καρντάσιαν, που έχει τον αέρα του Χόλιγουντ».

Αν και η Μαρκλ έλεγε πως το ντοκιμαντέρ θα φωτίζει την σχέση της με τον Χάρι, στο δελτίο Τύπου του Netflix αναφέρεται ότι «εξερευνά τις προκλήσεις που υποχρέωσαν (το ζευγάρι) να αρνηθούν τους  ρόλους στο πλαίσιο του βασιλικού θεσμού».

Ερωτηθείς κατά πόσο το ντοκιμαντέρ θα επηρεάσει τις σχέσεις του Χάρι και της Μέγκαν με την βρετανική βασιλική οικογένεια, πηγή του παλατιού είπε στην Page Six: «Είναι ενοχλητικό, αλλά αμφιβάλω για το κατά πόσο θα απαγορευτεί στον γιο του βασιλιά να παρακολουθήσει την ενθρόνισή του».

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Έκρηξη και φωτιά σε δεξαμενόπλοιο, στο λιμάνι της Σαμψούντας (videos)

Αυστραλία: Πώς ένα podcast βοήθησε στην εξιχνίαση μιας γυναικοκτονίας μετά από 40 χρόνια (Video/Photos)

Ιμπραήμ Καλίν: Εκτός εαυτού ο εκπρόσωπος του Ερντογάν – Διέκοψε συνέντευξη στην κρατική τηλεόραση της Σουηδίας (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:47