search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 05:08
MENU CLOSE

«Περίπατο» στον αγώνα τηλεθέασης έκανε ο ΑΝΤ1, χάρη στο Μουντιάλ

02.12.2022 18:25
tiletheasi_new

Συνέβη το εξής παράδοξο στον αγώνα για την κατάκτηση του μεγαλύτερου κομματιού από την πίτα τηλεθέασης μεταξύ των καναλιών.

Οι σταθμοί που αποσπούν μερίδια με διψήφια ποσοστά, ειδικά χθες οι ΑΝΤ1, Alpha και Mega, εμφάνισαν σε σχέση με την Τρίτη απώλειες στα μεγέθη των κομματιών που τους αναλογούσαν, σύμφωνα με τη Nielsen.

H σειρά στη γενική κατάταξη από τη μία ημέρα στην άλλη δεν άλλαξε, καθώς το μεγαλύτερο μερίδιο παρέμεινε στην κατοχή του ΑΝΤ1 και τα εξίσου σημαντικά αλλά λίγο μικρότερα κομμάτια κατευθύνθηκαν σε Mega και Alpha αντιστοίχως, ελαφρώς περιορισμένα και αυτά ως προς τις διαστάσεις τους, φαίνεται όμως από τις μεταβολές μεγεθών ότι ένα κομμάτι από το «σώμα» μετατοπίστηκε στα κρατικά κανάλια, συγκεκριμένα σε ΕΡΤ1 και ΕΡΤ2 αλλά και στο Μακεδονία TV.

H δυναμική των Star και Σκάι, παρέμεινε σε έκταση κάτω του 9% για καθένα ξεχωριστά.

Τη Δευτέρα θα γνωρίζουμε, έπειτα από επεξεργασία των δεδομένων του ΠΣΚ από τη Nielsen, πως διαμορφώθηκαν οι τηλεοπτικές συνήθειες του κοινού στο τέλος της εβδομάδας.

Διαβάστε επίσης:

Εκατοντάδες απολύσεις στο CNN – Ενημερώθηκαν με εσωτερικό σημείωμα

«Α, από την ΕΡΤ είστε; Γ@@@@στε!» – Τα viral «γαλλικά» πολίτη στο μικρόφωνο της δημόσιας τηλεόρασης (Video)

Στο ΕΣΡ ξανά το Mega για την κάλυψη της υπόθεσης στον Κολωνό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58