search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:45
MENU CLOSE

Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος – Τι απαντά ο ίδιος

02.12.2022 17:07
gelaouzos_new

Ο Έλληνας πρωταθλητής των μεγάλων αποστάσεων και του μαραθωνίου, Κωνσταντίνος Γκελαούζος φέρεται να είναι θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.

Ο Έλληνας μαραθωνοδρόμος, ο οποίος φέτος τερμάτισε στη δεύτερη θέση στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας.

Ο έλεγχος φέρεται να έγινε στη διάρκεια προετοιμασίας που ακολούθησε ο τέσσερις φορές πανελληνιονίκης του μαραθωνίου, εκτός συνόρων.

Στις 6 Δεκεμβρίου 2020, ο Γκελαούζος πέτυχε στον Διεθνή Μαραθώνιο της Βαλένθια, τον 6ο καλύτερο χρόνο όλων των εποχών στην Ελλάδα, με 2:14:44, ενώ ένα χρόνο μετά στις 14 Νοεμβρίου 2021 με χρόνο 2:16:49, πέτυχε την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών που έχει γίνει από Έλληνα δρομέα στην κλασική διαδρομή του Μαραθωνίου της Αθήνας, της οποίας αναδείχθηκε νικητής.

Στις 25 Σεπτεμβρίου 2022 σημείωσε εκ νέου ατομικό ρεκόρ στον Μαραθώνιο του Βερολίνου, ανεβαίνοντας στην πέμπτη θέση όλων των εποχών στην Ελλάδα.

«Θέλω να λάμψει η αλήθεια»

«Η είδηση αυτή είναι σοκ για μένα», δήλωσε ο τέσσερις φορές πανελληνιονίκης του μαραθωνίου μιλώντας στο SDNA.

Επιπλέον, πρόσθεσε: «Ήμουν στο χωριό μου για προετοιμασία στο βουνό και είδα πριν λίγες ώρες το e mail, με το οποίο με ενημέρωναν για το εύρημα. Κατεβαίνω τώρα Αθήνα για να διαπιστώσω επ’ ακριβώς τι έχει συμβεί. Θέλω να λάμψει η αλήθεια, όχι τόσο για μένα όσο για τους δικούς μου ανθρώπους».

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2022: Στους «16» Ιαπωνία, Μαρόκο, Κροατία και Ισπανία – Όλα τα highlights (Videos)

Μάικ Τάισον: Θα προστατεύσει τον Μέσι σε περίπτωση που ο Κανέλο κάνει πράξη τις απειλές του

Μουντιάλ: Αντεπίθεση στους Γερμανούς ποδοσφαιριστές – Οπαδοί του Κατάρ κρατούν φωτογραφίες του Μεσούτ Οζίλ (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:44