search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 01:45
MENU CLOSE

Μάικ Τάισον: Θα προστατεύσει τον Μέσι σε περίπτωση που ο Κανέλο κάνει πράξη τις απειλές του

01.12.2022 21:08
taison_new

«Προσωπικό σωματοφύλακα» απέκτησε ο Λιονέλ Μέσι, καθώς ο Μάικ Τάισον θα τον προστατεύσει σε περίπτωση που ο Κανέλο κάνει πράξη τις απειλές του.

Να θυμήσουμε ότι βίντεο που κυκλοφόρησε από τη στιγμή των πανηγυρισμών της Αργεντινής μετά τη νίκη επί του Μεξικού, έβαλε… σε μπελάδες τον Λιονέλ Μέσι.

Στο βίντεο αυτό, ο ηγέτης της Αργεντινής φαίνεται να σπρώχνει με το πόδι μια πεσμένη φανέλα και μια σημαία του Μεξικού, με τον Μεξικανό πυγμάχο να εξοργίζεται.

Η κίνηση του αυτή εξόργισε τον παγκόσμιο πρωταθλητή της πυγμαχίας τον Κανέλο Αλβάρεζ ο οποίος την θεώρησε ως προσβολή προς τη σημαία του Μεξικού. Έτσι αποφάσισε να απειλήσει τον Μέσι μέσα από το Twitter. 

Σε μια σειρά από tweets έγραψε εξαγριωμένος ο Κανέλο: «Ο Μέσι καθαρίζει το πάτωμα με τη φανέλα και τη σημαία μας;» και εν συνεχεία έγραψε: «Θα πρέπει να ζητήσει από τον Θεό να μην τον βρω».

Ο Αμερικανός πυγμάχος απείλησε με επιστροφή στα ρινγκ εάν ο Κανέλο πειράξει τον Λιονέλ. Ο Αμερικανός είπε  στο BBO Sports: «Κάποιος με το όνομα «Κανέλο» απείλησε τον Μέσι. Αν τολμήσει να αγγίξει τον Μέσι, θα πρέπει να επιστρέψω στο ρινγκ». 

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2022: Αποκλεισμός για το Βέλγιο – Έμεινε στο 0-0 με την Κροατία και αποχαιρέτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο (Videos)

Μουντιάλ 2022: Το απίθανο Μαρόκο κέρδισε τον Καναδά με 2-1 και πέρασε ως πρώτο στους «16» (Videos)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πήρε θέση για τον φεμινισμό και προκάλεσε αντιδράσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:59