search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:14
MENU CLOSE

Το προεκλογικό παζάρι με τα κόκκινα δάνεια, φορτσάρουν Μητσοτάκης-Τσίπρας και στο ρελαντί ο Ανδρουλάκης

02.12.2022 06:00
mitsotakis-periodia-1-new

Όλα κινούνται σε προεκλογικούς ρυθμούς. Εκείνοι που έχουν ξεκινήσει δυναμικά είναι οι Μητσοτάκης και Τσίπρας με φουλ επαφές και περιοδείες ενώ – περιέργως – δεν συμβαίνει το ίδιο και με τα στελέχη των δύο κομμάτων.

Οι τελευταίοι με ορισμένες εμφανίσεις στην TV, λίγες επισκέψεις σε σπίτια. Θα έλεγε κανείς, ότι είναι ένα βήμα πίσω από τους αρχηγούς τους.

Ο Μητσοτάκης εδώ και μέρες είπε στον Σταϊκούρα, «βρες λύση με τις τράπεζες για τα δάνεια των οικονομικά ευάλωτων νοικοκυριών» και φαίνεται εκεί κάτι κινείται. Ό,τι κερδίζεις προεκλογικά, καλό είναι.

-Στα… πασοκικά υπάρχει κινητικότητα.

Ανδρουλάκης, δεν θα έλεγε κανείς ότι δείχνει την ίδια κινητικότητα. Σκόρπιες ομιλίες, μετρημένες εμφανίσεις στα τηλεοπτικά πάνελ. Άσε που έχει να λύσει και ορισμένα εσωκομματικά, τα οποία τώρα δεν είναι στο φόρτε τους αλλά υποβόσκουν.

-Βλέπει με καχυποψία τον Ανδρέα Λοβέρδο, αφού δεν συνεργάζεται όπως θα έπρεπε με ένα τέτοιο κορυφαίο στέλεχος, ακούγοντας τις «σειρήνες» ότι μπορεί σε δεδομένη στιγμή να την κάνει «γυριστή».

-Με την Εύα Καϊλή είναι στα μαχαίρια, μιας και η αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, έχει αυτονομηθεί σε σημαντικό βαθμό, άσε που έκανε την γκάφα (;) να υπερασπίσει το καθεστώς του Κατάρ ότι εφαρμόζει τα εργασιακά δικαιώματα (!!), αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό φίλους και εχθρούς. Ήμαρτον δηλαδή…

-Είναι και δυο-τρεις ακόμα βουλευτές από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛΛ, οι οποίοι δεν είναι δεμένοι με την ηγεσία, αν και σ’ αυτή τη φάση το κρύβουν επιμελώς μιλώντας δημόσια – όχι όμως και όταν μιλούν κατ´ ιδίαν σε δημοσιογράφους και βουλευτές συναδέλφους τους. Ε, δεν είναι και λίγα αυτά τα προβλήματα όταν θες να κάνεις εκλογικό άλμα.

Αλλά θα δούμε στην πορεία πόσο θα στρώσουν αυτά.

Διαβάστε επίσης

Τα σενάρια για οικουμενική κυβέρνηση και το ποντάρισμα σε Βενιζέλο και Στουρνάρα

Το «ποδαρικό» του Μητσοτάκη στον Βασιλιά Κάρολο και οι κόντρες για τις αλήθειες και τα ψέματα των δημοσκόπων

Οι προβλέψεις Μητσοτάκη από το Λονδίνο, το Predator, οι στρατηγοί και η ημερομηνία των εκλογών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:59