search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:46
MENU CLOSE

Τηλεθέαση ΠΣΚ: «Μία σου και μία μου» μεταξύ Μουντιάλ και «Η γη της ελιάς»

05.12.2022 21:55
gi_tis_elias_new

Τρείς αγώνες του Μουντιάλ έδειξε ο ΑΝΤ1 την Παρασκευή, αλλά σαν τη σειρά «Η γη της ελιάς»… δεν έχει.

Κρίσιμες ήταν οι εξελίξεις στους Βρετάκους και παρά την αγωνία στο ματς Καμερούν- Βραζιλία η σειρά του Mega κατάφερε την υψηλότερη τηλεθέαση της ημέρας.

Στις άλλες θέσεις οι αποδόσεις παρέπεμπαν σε θερινές τηλεθεάσεις. Τρίτη καλύτερη τηλεθέαση της ημέρας ήταν εκείνη που κατάφερε η κωμική σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» που είδε τον δείκτη της Nielsen να σταματά στο 6,4%.

Ελλείψει ελληνικής μυθοπλασίας το Σάββατο κυριάρχησαν τα ματς του Μουντιάλ με πρώτο και καλύτερο είναι μεταξύ Αργεντινής- Αυστραλίας. Δεύτερη επιλογή της ημέρας ήταν ο αγώνας Ολλανδίας- ΗΠΑ αλλά είχε τηλεθέαση μειωμένη κατά ένα τρίτο συγκριτικά  με το βραδινό ματς.

Η δυναμική του αγώνα Ολλανδία- ΗΠΑ λειτούργησε ως lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 που κατάφερε να πλασαριστεί στην τρίτη θέση.

Το Σάββατο η συνολική τηλεθέαση έκανε «κοιλιά», απόδειξη ότι το δέκατο σε προτίμηση πρόγραμμα είχε 4,4% απόδοση.

Την Κυριακή οι τηλεθεατές αναθέρμαναν τη σχέση τους με το «τζάκι» της νέας εποχής και υπερψήφισαν της σειράς «Η γη της ελιάς». Βέβαια όλα κρίθηκαν στο «νήμα» διότι το ίδιο ποσοστό τηλεθέασης κατέγραψε η Nielsen στον ποδοσφαιρικό αγώνα Αγγλίας- Σενεγάλης αλλά την ειδοποιό διαφορά έκαναν τα δεκαδικά ψηφία μετά το πρώτο.

Υψηλή απόδοση είχε και το επίσης κρίσιμο ματς Γαλλίας- Πολωνίας, στην τετράδα διατηρήθηκε το «Μαύρο ρόδο» αν και με ελαφρά υποχώρηση στην τηλεθέασή του.

Στην πεντάδα και το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 για μια ακόμη φορά, τρίτη συνεχόμενη εμφάνιση στο top 10 του τριημέρου.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση καναλιών: Υψηλά διψήφια μερίδια και το ΠΣΚ για τον ΑΝΤ1 (πίνακες)

Συγγνώμη από το Πρώτο Θέμα στην Καίτη Γαρμπή

Το ριάλιτι μόδας «My Style Rocks» επαναφέρει ο Σκάι με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:43