search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 19:59
MENU CLOSE

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από την εκπομπή «Mega Καλημέρα» (Video)

06.12.2022 13:42
FLORINTA-PETROYTSELI-NEW

Για τα «χαριτωμένα» γλωσσικά λάθη που κάνει λόγω της ιταλικής καταγωγής της αλλά και για τον λόγο που την έκανε να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την εκπομπή Mega Καλημέρα μίλησε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Καλεσμένη της Φαίης Σκορδά, η Φλορίντα Πετρουτσέλι αποκάλυψε ότι οι αυξημένες υποχρεώσεις στα παιδιά της τα οποία βρίσκονταν σε πολύ μικρή ηλικία ήταν αυτό που δεν της επέτρεψε να συνεχίσει στην εκπομπή.

«Κάθε φορά που έκανα λάθος έπεφταν όλοι με τα μούτρα να με διορθώσουν και κάποια στιγμή τους λέω ρε παιδιά αυτό το πράγμα δεν πρόκειται να αλλάξει, μην σπαταλάτε ενέργεια. Αυτό ήταν το αλατοπίπερο της υπόθεσης, οπότε είναι πολύ ευχάριστο για τους γύρω μου. Εγώ δεν το καταλαβαίνω. Εγώ δεν πήγα σε ελληνικό σχολείο, πήγα σε ιταλικό σχολείο. Μιλάω μόνο ιταλικά στα παιδιά μου» είπε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την ελληνική γλώσσα, ενώ μιλώντας για την αποχώρησή της από το Mega Καλημέρα τόνισε:

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά γιατί τα παιδιά μου ήταν πολύ μικρά, ειδικά ο Κωνσταντής ήταν 1,5 ετών. Δεν κοιμόταν το βράδυ. Στις 5 έβαζα ξυπνητήρι, κάποια στιγμή το πράγμα διογκώθηκε κι εγώ έπαθα υπερκόπωση. Αν ήταν αλλιώς οι συνθήκες δεν θα έφευγα ποτέ από εκεί, ήταν τόσο ωραία. Περνούσα φανταστικά».

Διαβάστε επίσης:

«Πόρτα» της Ατζούν media στον Τριαντάφυλλο για το «Survivor all stars»

«Χορός» σποτ στο ραδιόφωνο – Αύξηση σχεδόν 13% στο 11μηνο σε σχέση με πέρυσι

Πορτοσάλτε για πυροβολισμό 16χρονου από αστυνομικό: «Τη ΔΙΑΣ τι την θέλουμε; Να πίνει φραπέ;» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 19:58